Wpis z mikrobloga

Za kilka minut będzie dzień moich 36 urodzin. Szczerze mówiąc jak byłem nastolatkiem myslalem ze będę kimś, prawda jest taka ze nie jestem zadowolony z mojego dorosłego życia. Niewiele osiągnąłem. Jedyne z czego jestem zadowolony to z tego że staram się pomagać ludziom, chcę żeby rodzina i przyjaciele mogli na mnie liczyć. Mam nadzieję że nie wyrządziłem krzywdy zbyt wielu ludziom. 36 lat to u mnie napewno ponad połowa życia, przez ostatnie kilka lat mocno przez stres podupadłem na zdrowiu. Żałuję że nie mam syna i chyba mieć już nie będę. #feels #urodziny
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Operator_imadla: jestem od Ciebie parę lat młodszy ale jestem bardzo zadowolony z życia. Może to być kwestia tego że nie uważam że "osiągnąłem" i koniec, tylko osiągam. Ciągle stawiam sobie nowe ambitne cele, rozwijam się, idę w górę. Zawsze do przodu, cokolwiek by się nie działo. Co do dzieci - facet może mieć je w każdym wieku, gdybyś był różową to byłby problem.
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: nie wiem czy zdążasz sobie sprawę, ale to xo napisałeś o sobie mozliwe że jest powodem dla którego jesteś gdzie jesteś.
Tak naprawdę, jesteś wykorzystywany jesli uważasz że musisz/wypada być miłym dla każdego i uczynnym.
Nic nie musisz.
Wypadałoby natomiast pokochać siebie i wreszcie zrobic cos dla siebie a nie innych. Polecam zastanowić się nad tym. W końcu, masz już trochę lat i jak widzisz Twój schemat myślenia nie
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: Przeczytaj książkę Nic mnie Nie złamie Davida Gogginsa. Może nie zostaniesz po niej operatorem GROM, ale myślę że może ci pomóc i pokazać że w każdej chwili można zacząć działać aby zmieniać swoje życie.
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: chłopie, ja w lipcu bede miał 52 lata, a w tamtym roku zrobiłem zupełny reset mojego zycia i przewartościowaniem wszystkiego), wszystko zacząłem od zera, a ty płaczesz ze masz "aż" 36 lat i czujesz, ze stoisz w miejscu. Kurła, chciałbym mieć tyle czasu jak ty, uszy do góry
  • Odpowiedz