Aktywne Wpisy
inga +19
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
mpetrumnigrum +91
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
Nie było mnie wczoraj gdyż wjechaliśmy do Bośni i Hercegowiny i zależało mi 100zł w 3h korzystania z google map.
W Bośni jest taniej niż w Chorwacji za benzynę płaciliśmy około 2,4 ich waluty a w Chorwacji 1,60 euro.
Jedzenie dla 2 osób zwykły obiad w przydrożnej restauracji w Chorwacji 160zł bez zupy w Bośni 120zł z
Nie było mnie wczoraj gdyż wjechaliśmy do Bośni i Hercegowiny i zależało mi 100zł w 3h korzystania z google map.
W Bośni jest taniej niż w Chorwacji za benzynę płaciliśmy około 2,4 ich waluty a w Chorwacji 1,60 euro.
Jedzenie dla 2 osób zwykły obiad w przydrożnej restauracji w Chorwacji 160zł bez zupy w Bośni 120zł z
źródło: temp_file7642746167471361099
Pobierz

próbuje odpalić kontener komenda:
docker run -d --name apache --network siec --link bazamdb -v "$(pwd):/var/www/html" --sysctl net.ipv4.ipunprivilegedportstart=0 -u 1000:1000 -p 9000:80 php:8.1-apache-mysqli
gdzie php:8.1-apache-mysqli to po prostu obraz mysql z doinstalowanym mysqli
lecz za kazdym razem kontener jest niekatywny nie ma w nim zadnych logow jedynie
rm: cannot remove '/var/run/apache2/apache2.pid': Operation not permitted
ktos wie co tu zrobic?
No i zobacz uprawnienia do /var/www/html
A potem normalnie listujesz uprawnienia katalogu: ls -l /var/www/html
"status Exited"
Jak podasz mu usera 1000, to nic nie zrobisz. A tak to będąc rootem może odpalić co trzeba i tak skonfigurować procesy httpd i fpm, żeby to one zapisywały