Aktywne Wpisy
iforgotmypass_ +394
Bawi mnie że ludzie / rząd / urzędy cisną po #programista15k którzy przechodzą na b2b, a wszyscy zapominają o majstrach co wszystko biorą w gotówie do łapy i c--j, nie zapłacą żadnego podatku xD
#polska #podatki
#polska #podatki
lunaexoriens +9
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Proszę o namiary jeżeli ktoś coś wie. Kilka ośrodków znalazłem w necie ale zawsze dodatkowe info się przyda.
#pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #uzaleznienie #terapia #wychodzimyzprzegrywu #narkotykizawszespoko #n-------i #narkotykiniezawszespoko #opiowraki #pomocy
@fishol: nie idz. kloniec tematu
Generalnie po to sie czlowiek zamyka w osrodku, zeby odciac od rzeczywistosci, ktora powoduje takie a nie inne objawy. Odciecie od srodowiska daje mozliwosc spojrzenia na nie obiektywnie (i srodowiskiem nadal jest twoja praca jak bardzo zdalna by ona nie byla, to troche jak zakon xD). Druga sprawa, ze
Sam do końca nie wiem czego się spodziewać po ośrodku zamkniętym, ale podejrzewam, że w moim przypadku nie mogą mi zaoferować nic więcej niż właśnie przechowalnię.