Wpis z mikrobloga

Moderacjo! Macie krew na rękach. Tak, krew. Wiecie co się właśnie stało? Właśnie zdzwoniła do mnie mama Kamdza i Colka - okazało się, że chłopaki popełnili s---------o. Poszli na siłownie i przedawkowali Mutant Mass, zostawili list pożegnalny na duńskim tablecie, w którym napisali, że nie mogą znieść nieuczciwej moderacji na wypoku, oraz donosicieli (pozdro @pablonzo). Brawo. Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie do Administracji (niestety odrzucone). Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie banować najsłabszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co te chłopaki przeżyli - nie mieli żadnych znajomych, byli wrażliwymi ludźmi z bordo i bali się wychodzić ze swojego pokoju. Jedyne co mieli to internet i Wypok, a nawet to im zabraliście! Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w internecie. Dwa lata temu również mój znajomy z dostał bana i popełnił s---------o bo dużo ludzi w internecie się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo donosicielskie trolle, tak trzymać. Macie krew na rękach, zaszczuliście wybitnych Mirków!

#afera #sobczakcwel #oskarekgate #colekgate #kamdzgate #moderacjacontent
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach