Aktywne Wpisy
s3b4 +984
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego p---------a.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć p---------a pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
XD
@ATAT-2: no i w sumie wydźwięk ten sam - tylko nie wspomniał o pracy bo po co xD - robi co chce o której chce bo go żadne dzieci nie zmuszają do planowania dnia w określony sposób ¯\(ツ)/¯ nie
@Cadfael: Ty może przycztaj co op napisał. xD
Rozróżnij zawody i osoby, które muszą/nie mają wyboru, więc pracują na nocki, a osoby, które śpią w dzień, bo siedzą na kompie lub uj wie co w nocy robią.
Pokaż mi osoby, które pracują na nocki i są zadowolone z tego faktu. Takich osób jest pewnie 1%, bo
@Ayessare: Bo sam dzwoni ;)
@xPekka: bo to wykop i tutaj ludziom imponuje bycie obślizgłą larwą karalucha z punktu widzenia społeczeństwa. Na szczęście te kilkaset plusów to promil, margines i ci ludzie właściwie nie istnieją w realnym świecie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu