Wyświetlił mi się taki filmik i laska, która głosowała na lewice mówi ze chce aby facet za nią płacił. Każdy może mieć takie poglądy jakie chce ale czy to się ze sobą nie gryzie? xD To przecież jakby chciała mieć ciastko i zjeść ciastko. Tutaj pełen link do filmiku, bo mi wywala wykop jak chce dodać - https://vm.tiktok.com/ZGJwBCqjc/ #heheszki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka
@euphoriatears: pewna jutuberka kiedyś określiła to tak: "równouprawnienie jest wtedy kiedy mi pasuje". Nie wiem czy była świadoma, ale wyjawiła w sumie to co wiele kobiet ma w głowie od dawna. Największy problem jest taki, ze społeczeństwo akceptuje taki stan rzeczy. Jak powiesz jakiejś lasce, że słabo się zachowuje, to ogrom ludzi rzuci się na ciebie, że "nie szanujesz kobiet", nawet jeżeli wiedzą, że masz rację. A najgorsi są spermiarze,
To przecież jakby chciała mieć ciastko i zjeść ciastko.
@euphoriatears: Nie wydaje ci się, że one chciałby ''zjeść ciastko i mieć ciastko'' a tak jest u bardzo dużej części kobiety zwłaszcza tych młodych lub tych którym się wydaje, że są młode. Wbrew wręcz temu w jaki sposób wychowuje się społeczeństwu wmawiając ludziom, że faceci są dużymi dziećmi to tak naprawdę najczęściej kobiety nimi są i to takim zachowującymi się jak
@euphoriatears: to się nie gryzie, bo lewica postuluje wzmacnianie obecnego systemu opartego na transferze pieniędzy od mężczyzn do kobiet za pomocą państwa. Bezpośrednie płacenie za randkę się w to wpisuje.
Największy problem jest taki, ze społeczeństwo akceptuje taki stan rzeczy. Jak powiesz jakiejś lasce, że słabo się zachowuje, to ogrom ludzi rzuci się na ciebie, że "nie szanujesz kobiet", nawet jeżeli wiedzą, że masz rację. A najgorsi są spermiarze, którzy powiedzą wszystko, by się przypodobać...
@BombaskaEskadraLotnicza: To jest akurat prawda do bólu szczera, w naszym społeczeństwie nie możesz zwrócić uwagi kobiecie bardzo często ponieważ zaraz jest słynne ''jak śmiesz'' +
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡°ʖ̯͡°) #tinder #podrywajzwykopem
I oto właśnie klucz do rozwiązania zagadki - co baby mają w głowie ;)
Niby samodzielne ale zapłacić za siebie i za faceta? Co to za facet?!
Na szczęście nie wszystkie baby są takie. Ale wszystkie moje koleżanki na pewno.
@euphoriatears: Nie wydaje ci się, że one chciałby ''zjeść ciastko i mieć ciastko'' a tak jest u bardzo dużej części kobiety zwłaszcza tych młodych lub tych którym się wydaje, że są młode. Wbrew wręcz temu w jaki sposób wychowuje się społeczeństwu wmawiając ludziom, że faceci są dużymi dziećmi to tak naprawdę najczęściej kobiety nimi są i to takim zachowującymi się jak
@BombaskaEskadraLotnicza: To jest akurat prawda do bólu szczera, w naszym społeczeństwie nie możesz zwrócić uwagi kobiecie bardzo często ponieważ zaraz jest słynne ''jak śmiesz'' +