Aktywne Wpisy
sloniasek +304

Shyvana +14
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Poprostu podchodzisz pod paczkomat i go otwierasz.
P.s a w Polsce nadal zaścianek, jakieś kody, smsy, powiadomienia xD
#imigranci #francja #europa
źródło: paczkomat
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: apzxd1kA_700w_0
PobierzTaki mam program na rozwiązanie dwóch kwestii: imigracyjnej i klimatycznej.
Bo jak taki Seba zobaczy paczkomat, to nie odpalają mu się zwierzęce instynkty xD
źródło: 20180202_114723
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
– Dlaczego zamówił pan do paczkomatu 250 wiaderek KFC zaprawionych trutką na szczury?
– Nie zrozumiesz tego, dość powiedzieć, że warto było.
@login_cwiczebny: niestety czasy się nie wrócą a będzie tylko gorzej.
@general-lufa: wtf xD
źródło: 3E694AFC-2D42-4287-990A-5D8CC8DD3995
PobierzBydło musisz trzymać w zagrodzie, bo inaczej się rozłazi, i robi problemy.
Albo wprowadzi się drastyczne środki, albo będzie źle. I żeby nie było, nie jestem rasistą. Pracuje z czarnymi, i uważam, że są spoko ludźmi.