Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +358
A to widzieliście? Lekarz w Krakowie za życia sam postawił sobie grób z listą wszystkich osiągnięć. LinkedIn na cmentarzu xD
Nekro #konowalposting
#lekarz100k #heheszki #lekarz
Nekro #konowalposting
#lekarz100k #heheszki #lekarz
źródło: E5383BF7-8F9F-4A02-AB7B-97F1706DB419
Pobierz
Minieri +770

Komentarz usunięty przez moderatora
@kvoka: Ta jasne Pan Prezydent urodził się w 1963 i mieszkali z tatusiem w wilkowie prawdziwy warmianin a nie wielkopolak.
Co z tego, że mogą przeciąć ścieżki z psycholami. Psychole nie mają prawa krzywdzić
Ile miałaś lat jak zaczęłaś sama chodzić do szkoły? Ja osiem.
Pamiętam raz jak szedłem do szkoły w wieku coś koło 11-12 lat z kolegą. Normalnie sobie idziemy chodnikiem, przy całkiem ruchliwej ulicy na wsi. Godzina poranna, no i zatrzymuje się chłop w kasku na motorze i z tekstami pokroju 'wsiadajcie, przejedziemy się' etc. My kompletna zlewka, minęliśmy go i idziemy dalej.
@Invisiblinio: Kogo porwali, gdzie, jak? OPOWIADAJ
@Invisiblinio: XD Dlatego w wychowaniu potrzebny jest ojciec. Ja sam pociągiem jeździłem w wieku 10 lat, a od 1-szej klasy chodziłem sam do szkoły. Druga sprawa,
@Invisiblinio: XD Dlatego w wychowaniu potrzebny jest ojciec. Ja sam pociągiem jeździłem w wieku 10 lat, a od 1-szej klasy chodziłem sam do szkoły. Druga sprawa,
@stepienz13posterunku Pomijając że Twoja płeć dawała Ci większe bezpieczeństwo niż dziewczynkom, to wciąż na nic by się ręka ojca nie zdala, gdyby jakiś typ cię zgarnął gdy nikt nie patrzy albo stoją za daleko i z szoku nie zdążą zareagować. Nigdy nie wiesz co ma w głowie ktoś kogo mijasz. Tysiące dzieci by nie zginęło, gdyby nie szły same w