ja p------e, nigdy więcej nie zabieram się za coś stosunkowo skomplikowanego, na czym się totalnie nie znam XD kończę już ten p--------k, jeden dzień roboczy i będzie zrobiony. a wiecie jak będzie zrobione? jak w serwisie aco u Stasia, majster wazzup by się tej roboty nie powstydzil. dobrze, że jest zima, nie będę go mył, to może nie będzie widać, jaka chujnia się dzieje na tym aucie XDDD Rozglądam się za lakiernikiem, poleca ktoś dobrego na dolnym sląsku? #motoryzacja #samochody #carboners #stepujacymechanik #smutnazaba #przegryw
O panie. To i tak nieźle. Jak pierwszy raz oklejałem to wziąłem jakąś tanią folie. Przy pierwszej próbie dopasowania do elementu wywaliłem ją w p---u. Wziąłem Oracal Rapid air i było inne życie
kończę już ten p--------k, jeden dzień roboczy i będzie zrobiony.
a wiecie jak będzie zrobione? jak w serwisie aco u Stasia, majster wazzup by się tej roboty nie powstydzil.
dobrze, że jest zima, nie będę go mył, to może nie będzie widać, jaka chujnia się dzieje na tym aucie XDDD
Rozglądam się za lakiernikiem, poleca ktoś dobrego na dolnym sląsku?
#motoryzacja #samochody #carboners #stepujacymechanik #smutnazaba #przegryw
Ale robiłem to pierwszy raz, w dodatku pod chmurką
O panie. To i tak nieźle. Jak pierwszy raz oklejałem to wziąłem jakąś tanią folie. Przy pierwszej próbie dopasowania do elementu wywaliłem ją w p---u. Wziąłem Oracal Rapid air i było inne życie