Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +248
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +3

Drugie pytanie, polecicie jakąś stronę z zadaniami programistycznymi, najlepiej takie, które same sprawdzają odpowiedź?
#programowanie #programista15k #pracait #python
@JayCube: tak mi się właśnie wydawało, z tym że mam mieć przygotowane IDE. Pamiętasz może o co pytali?
@zibizz1 @BreathDeath Dzięki!
Ja od 3 prac w sumie mam
@r00ti: nie. Rozumiem, że miałeś styczność z taką rozmową?
@peterr767: chętnie usłyszę po rozmowie jak było. Jak dostaniesz kata od mid w górę to jak ostatnio tego typu zadanek nie przerabiałeś i dasz radę znaczy żeś turbo dobry w algosy (nie koniecznie w programowanie ale zostawmy to). To jak z robieniem zadań z matmy do rozszerzonej matury bez jakiegokolwiek uprzedniego przygotowania - co z tego że ogólnie ogarniasz jak widząc to po raz pierwszy i nie wiedząc
@peterr767: mysle ze 99% programistów, którzy rekrutowali się do trochę lepszego korpo.
@leoha: jak wyżej, nie mam dużego doświadczenia w rozmowach, dlatego pytam
leetcode lub