Aktywne Wpisy
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 56.4% (677)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 43.6% (523)
matluck +1064
#przegryw #blackpill
Oglądając to mam wrażenie że jest mi bliżej do 80 letnich emerytów niż do nich. Ta potężna dynamina, te geny... To jest niepojęte!
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Drugiej szansy? Czyli co, ogólnie to miałeś powodzenie u kobiet, czasami nawet zagadywały, ale ty je odrzucałeś ze strachu? Jeżeli nie, to nie miałeś żadnej szansy. To cope. Fałszywa wizja sprawiedliwego świata - "gdybym tylko się bardziej starał..." Po prostu nie latałeś jak pies z wątpliwą szansą powodzenia za czymś, co inni zdobywali bez większego wysiłku czego skutkiem naturalnie było też wyrabianie sobie umiejętności miękkich i przedstawicielami tychże są takie
Taa, powiedzą, "no próbuj, nic nie stracisz!", a później się z ciebie śmieją i psycha szybuje w dół po każdej próbie.
Czyli tak jak myślałem, it's not over, it never began.
Ta, ale jakim kosztem i jaki jest finalny efekt to druga sprawa. Później tacy żyją najczęściej w nieszczęśliwych związkach z kimś kto niekoniecznie im się nawet podoba, bo wybór już często wynika z desperacji, ale tak, zaznają tego mistycznego seksu raz na miesiąc przy zgaszonym świetle jak pani się zlituje więc są lepsi xD