Aktywne Wpisy

maikeleleq +13
Chłop se w góry jedzie śmiechu warte
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
harrame +221
prosze panstwa, konrad berkowicz zesral sie o to, ze burmistrz miasta ma w swoim biurze flage swojego miasta.
#bekazkonfederacji
#bekazkonfederacji
źródło: obraz
Pobierz

Szybkie sprawdzenie win defenderem nic nie dało więc przywróciłem system do czasu sprzed ostatniej aktualizacji.
Teraz "ł" mogę pisać normalnie, ale za to jak próbuję otworzyć jakikolwiek obraz na dysku to wyskakuje mi załączony obrazek. Eset, Hitman pro, Malwarebytes, CCleaner zrobione.
Najlepsze jest to, że dzisiaj u koleżanki jest dokładnie ten sam problem z literką "ł", a nie wysyłamy sobie maili itp, jedynie memy na messengerze.
Wspólne cechy naszych laptopów to: Oba asusy, różne modele, ale na obu intel i nvidia, korzystamy z chrome, league of legends i chyba tyle.
Macie szanowni Panowie jakieś pomysły jak to rozwiązać zanim zrobię ustawienia fabryczne?
#kiciochpyta #informatyka #programowanie #pytanie #pytaniedoeksperta #pomocy #it #helpdesk
źródło: Zrzut ekranu 2023-10-18 054504
PobierzJa mialem takie akcje z softem od radeona, ze okresowo nie dzialaly mi zadne polskie znaki, bo nakladka na system, ustawiala wlasne skroty pod altami.
Tyle ze to bylo kilka lat temu.