Wpis z mikrobloga

Były Prezydent RP, laureat Nagrody Nobla, wrzucający sobie do neta fotki z lustra w łazience to jest już k---a żenada. Sorry, ale to jest przesada. Czy On nie ma jakichś doradców ds. PR żeby mu powiedzieli, że się ośmiesza?

#oswiadczenie #walesacontent #lechwalesacontent
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nodikv: pls, człowiek obala komunizm, jest autorytetem na całym świecie, a jakiś pseudoekspert z neta mu mówi o żenadzie ;_; Pan Prezydent Mirko to uosobienie stylu.
  • Odpowiedz
@lennyface: @velbo: Śmieszkujcie dalej, mnie też to bawi, no ale do cholery, ten człowiek powinien utrzymywać jakąś dobrą opinię, być mężem stanu, a nie wrzucać po kilka razy dziennie zdjęcia z poziomem beki większym niż połowa internetu.

@wrednota: Żona to go pewnie gdzieś w komentarzach trolluje, bo wreszcie ma okazję się wyżyć ;) A borowcy... no cóż.
  • Odpowiedz
@wrednota: Albo myśli,że nie potrzebuje. Ja rozumiem, że starszy człowiek itd., ale są granice robienia z siebie, za przeproszeniem...

Bo inaczej tego nazwać nie można ;)
  • Odpowiedz
@nodikv: pisałem całkowicie poważnie. Pan Prezydent nie musi podporzadkowywać się trendom, bo to jego zachowanie wyznacza co jest właściwe. Od kiedy Lech zaczął wrzucać słitfocie z łazienki, przestało być to żenadą, a stało się kwintesencją dobrego gustu.
  • Odpowiedz