Aktywne Wpisy

Common_Rail_1337 +390
#wykop #jedzenie #takaprawda
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
źródło: 688486432_1549845620480232_6566094192302546079_n
Pobierz
ATAT-2 +200
Oglądając takie filmy często zachodzę w głowę, jak duże problemy psychiczne / problemy ze sobą / problemy z agresją mają niektórzy na drogach.
Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już
Dorosły chłop, dorobił się porsche w leasingu, zapewne ma pracę, rodzinę, męża, dom, obowiązki.
A jednak, wystarczy że ktoś za długo będzie wyprzedzał ciężarówkę lewym pasem i poświęci 10 minut swojego życia na hamowanie przed maską, zajeżdżanie drogi i kilkukrotne próby zablokowania przejazdu na publicznej trasie.
A jak już
źródło: image
Pobierz

Jak nie to się nie dziwię że baba nie chcę takiego chłopa. To są cpunki emocjonalne, ona musi w chałupie myśleć o tobie a najlepiej to zrobić tak że nic nie mówiłeś tylko dzialałes w tych sprawach.
Więc po co kobieta miała by tracić czas na takiego chłopa.
Tu trzeba zdecydowanie, kilka randek, jakiś wyjazd w góry, klepać po doopsku, całować, macać,
Lepiej dostać w ryja wcześniej od kilku lasek, w końcu zaskoczy i laska będzie
@adamsowaanon: najpierw czytaj post ze zrozumieniem a później dopiero komentuj
@adamsowaanon: to co opisałeś to pressing desperata.
To jest proste. Nie spełniłeś któregoś z tysięcy wymagań jakie baba odhacza. Jak masz wygląd to spełniasz 99% wymagań jakiejś baby, jak nie masz mordy to 99% wymagań spada na to ile zarabiasz, czy masz mieszkanie, czy będziesz na jej każde zawołanie itd.
@
Całą środę miło spędzamy razem, czwartek wieczór zaprasza do łóżka, a po weekendzie tylko wiadomości bez rozmowy
Zakończenie łóżkiem myślałem że mnie dobije, nasze najlepsze zbliżenie a tu nagle nie jest gotowa i chyba nic nie czuje, nie chcę żebyś cierpiał XD
Dwa tygodnie wcześniej przedstawia mnie całej rodzinie, był zaplanowany większy wyjazd, no kino, brak sił do tych bab ( ͡°
To generalnie bardzo złożone i nie do końca racjonalne, bo wchodzą w grę subiektywne