Aktywne Wpisy
lubie-sernik +931
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Moseva +199
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
1. Obudziłem się, zjadłem śniadanie. Jajecznicę na kiełbasce i kanapki z twarożkiem.
2. Pograłem w nba 99'.
3. Poszedłem z dziadkiem do cyrku. Takiego prawdziwego ze zwierzętami, a nie takie gvwna jak dzisiaj wystawiają.
4. Wróciliśmy do domu. W tym czasie mama upiekła pizzę. Dokładnie pamiętam z czym była.
5. Zjadłem pizzę, pograłem w quake 3 i poszedłem na boisko grać w piłkę z kolegami.
To było 24 lata temu. Zapamiętałem to jako jeden z najlepszych dni w moim życiu chociaż nic szczególnego się nie wydarzyło. Ot jedna z wielu podobnych sobót. Zastanawiam się dlaczego akurat ten dzień tak dobrze zapamiętałem.
Dokładnie pamiętam w co grałem, co jadłem.
Piękne i przerażające. Yebane 24 lata temu, a pamiętam dosłownie jakby to było z rok temu maks. 24 lata temu czyli więcej niż ma aktualnie 90% wyborców konfederacji.
#feels #feelsy #przegrywpo30tce #gimbynieznajo #wykop30plus #wykop30club #wykop30plusclub #przemyslenia #konfederacja #bekazkonfederacji
PS Według raportu CBOS z sierpnia 32% wyborców Konfy to osoby w wieku 18-24 lat. Możliwe więc, że cały twój wpis ma tyle wspólnego z prawdą co i podane 90%.
Nawiasem mówiąc, ty też podajesz nieprawdziwe dane. Badania Ipsos z marca wskazywały, że na Konfederację chce głosować 36% mężczyzn z przedziału 18–35 lat, a w czerwcu, że 40% z przedziału 18–40 lat (a więc szerszego). Daleko temu zatem jeszcze do większości mężczyzn przed 35. rokiem życia (64% deklarowało w marcu głosowanie na inne partie), a przecież mowa o samych