Aktywne Wpisy

nutsheell +15
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

Timer_555 +389

Swoją drogą, jeśli z jakichś powodów potrzebujesz niemieckiego numeru telefonu to można go zarejestrować będąc w Polsce. Bardzo sprawna rejestracja na polski dowód osobisty i weryfikacja danych – często rozmawiając po polsku z Polką – podczas videoczatu przez PostIdent Deutsche Post.
Dodajesz numer sprawy z aplikacji Congstar, nie wpisujesz go ręcznie a przekopiowujesz do aplikacji PostIdent i łączysz się wideo z konsultasntką której okazujesz dowód i siebie. Tyle.
Wcześniej przy wpisywaniu danych w aplikacji Congstar nie ma wprawdzie okienka na państwo, ale przy Stadt, po nazwie miasta i przecinku dodałem Polen i przeszło. Ta Dziewczyna z PostIden podczas widerozmowy coś kliknęła i pojawił się nowy rekord pod spodem z Polen.
Aktualizacja danych trwa do 5 godzin. Tyle trzeba poczekać, potem numer działa nawet na starych Nokiach z począku wieku.
Numer Congstar można kupić przez ich stronę lub na Amazonie. Chyba za 40–50 złotych. Na tym najtańszym starterze jest 10 euro do wykorzystania.
Screen z aplikacji Congstar.
#telefoniakomorkowa #congstar #tmobile #niemcy #izrael #postindent #deutschepost
źródło: screenshot_20231012-173615
Pobierzźródło: Screenshot_20231012-181735
Pobierz