Aktywne Wpisy

vieniasn +398
sojaki teraz muszą mieć zegarki które mierzą jakość snu i poziom stresu bo jak zegarek nie powie to nie będą wiedzieli czy dziś się akurat wyspali i czy akurat są zestresowani

SunnO +132
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

warto
Ale jak zamawiałeś w zeszłym tygodniu to maksymalnie jutro powinieneś mieć. Ja z Białegostoku, koleżka z Ełku dostaliśmy, także pozostałe części kraju tym bardziej powinny bez problemu być obsłużone.
@czytam_komenty_arka93298_dla_beki Ależ prosze ciebie bardzo, niezmiennie ostatnia aktualizacja w Holandii XD od 2 dni...
źródło: 1234
Pobierzźródło: 5555
Pobierz@sayanek no to ładnie. Ja zamówiłem 2 paźdzernika i dziś przyszedł XD
nie wiem jaki rozstaw soczewek jest odpowiedni dla mnie bo obraz mam ostry na kazdym ustawieniu. no i fov na plus przy tym.
miałem dwójkę, sprzedałem tydzień temu
@szyna55: Nope :D To samo co bieda UPS, dopiero godzinę temu opuściło NL ;/ Wydymali mnie bez mydła.
źródło: 8888
Pobierz@czytam_komenty_arka93298_dla_beki: Na reddicie gościu polecał apkę GlassesOn, testowałem i mi zmierzyło rozstaw źrenić na 60 ale w headsetcie w sumie mam tak jak Ty - widzę wyraźnie na każdym ustawieniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Bateria mogłaby być faktycznie lepsza, chwile zabawy i już 2 razy rozładowałem :D Oby szybko wyszło Bobovr...
źródło: ups
Pobierz