Aktywne Wpisy

Markowowski +393
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
KapitanUlicy +36

Logitech usunął programy do oddzielnie każdego urządzenia? Bo ten ich G Hub nic w nim praktycznie dla myszki ustawić nie można XD
Z czego odkąd zdałem sobie sprawę że w G HUB można ustawić przyciski F13-F24 to już nie korzystam z G HUB, a profile jakbym chciał to mogę przełączyć przez Onboard Memory Manager. Makra robię poprzez AutoHotkey i jest to znacznie lepsza opcja niż cokolwiek mógłby mi zaoferować G HUB.
źródło: obraz_2023-10-10_195443794
PobierzBo jak dla mnie to powinno, a co się stało to Logitech nie zaktualizował linku dla G Pro Wireless a tamtą wersję usunęli z serwera.
Ale też nie powinno być tak że nowsza wersja nagle nie wspiera G Pro