Aktywne Wpisy

adisoniusz +458
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy
źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
wy_elementy_jedne +222
źródło: IMG_9153(1)
Pobierz

@Mysciak: Czyli trzecia droga procenty w górę?
Bo Kosiniak Kamysz też w ostatniej debacie wymiótł a z-----i wybory tak jak się nikt nie spodziewał że zjebią.
"Mówimy stop rozdawnictwu. Nie bójcie się o 500 plus i 13stą emeryturę. Co więcej wydamy 4 mld złotych na żłobki w każdej gminie". Serio w tym kraju wystarczy się uśmiechnąć i nie zajaknąć w ciągu 2 minut gadania żeby zachwycić wyborców?
@bzyku95: Kurde, ja się z Tobą zgadzam, ale mam flashbacki jak o Kukizie też tak pisano
@FrasierCrane: @FrasierCrane: nie będzie miał większości, więc KO go przytemperuje w zbyt radykalnych postulatach
@crpingui: z drugiej strony można obiecać, a nie skłamać, obwarowując później takie daniny restrykcyjnymi warunkami.
@FrasierCrane: no to nie jest do końca prawda. W sumie to kłamstwo na bezczela.
@StatekKosmicznyZiemniaki: Jakoś tak co parę lat powtarza się schemat, że pojawia się ktoś niby z czapy i NIEZALEŻNY, ale dziwnym trafem z zapleczem medialnym jak stary wyga (np. Palikot,Kukiz,Hołownia...) rzuca jakimś hookiem jak jowy czy legalizacja trawy i do tego zgarnia tych co już się im przejadł popis, ale jednak nie chcieli by aż tak