Aktywne Wpisy
tesknilam_ +106
Nie umiem pogodzić się z faktem, że nie jestem nikomu potrzebna. Mówiłam znajomym, że mogą do mnie dzwonić, radzić się, że jak coś to jestem.
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
CandyToy +825
Auto jest więcej warte w całości, czy w częściach?
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Najśmieszniejsze jest to, że te bzdury wypisują skrajne prawaki, które na co dzień nienawidzą „ciapatych”, ale jak trzeba #!$%@?ć Żydom to nagle stoją po ich stronie i walczą o ich wolność kibicując w zabijaniu cywilów.
Prawda jest taka, że:
-Palestyna nigdy nie istniała jako pełnoprawne państwo
-Żydzi wykupili swoje ziemie zgodnie z prawem
-Palestyńczycy wywołali wojnę i ją przegrali tracąc terytoria
-Palestynczycy zamiast walczyć o swoje prawa i próbować wywalczyć autonomie w pokojowy sposób to wolą wspierać terroryzm i mordować cywilów
I jeszcze te zdziwienie, że Żydzi trzymają ich za mordy gdy mają na swoim terytorium organizacje terrorystyczne chcące ich wymordować.
#palestyna #izrael #bekazprawakow
@Clefairy: A czy ktos to neguje?
Sodziewalem sie czegos nowego a nie caly czas te same kretynizmy - postaraj sie lepiej icek.
@Clefairy: Nie wolno pisać Żydom, trzeba Żymianom, bo inaczej przyjedzie Mossad
Ten bełkot to wasze najmocniejsze argumenty?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Clefairy: Na argument o "przeciez kupili ziemie" to i tak o jakies 100% za mocne.
Nie wierze ze dojdziesz do tego dlaczego argument o kupieniu ziemii jest debilny. Jak juz sie poddasz to daj znac. Chetnie pokaze Ci jakie bzdury wypisujesz.
no masz
https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_land_purchase_in_Palestine
Żydzi wykupowali swoje historyczne ziemie na masową skalę - Palestyńczykom się to odwidziało i wywołali wojnę (próbując wypędzie Żydów z legalnie zakupionych ziem) i ją przegrali.
Czego nie rozumiesz? To Palestyna próbowała wydymać Żydów, a nie na odwrót.
no masz znowu
https://www.rp.pl/swiat/art15720321-izrael-w-szoku-zolnierze-w-gazie-zabijali-cywilow
https://www.rp.pl/swiat/art15720321-izrael-w-szoku-zolnierze-w-gazie-zabijali-cywilow
moderacja to tez usunie ?
@Clefairy: Wiedzialem ze nie zrozumiesz.
Nic sie nikomu nie odwidzialo. Wyjasnie najprosciej jak potrafie. Moze sie uda.
Jest sobie gorzki99. Jedzie do (niech bedzie) czech. I mowi: "pan pepkik wez mi sprzedaj ziemie bo ja se chce ja uprawiac". Pepik sie zgadza. Po jakims czasie
@msr99: usunie moderacja ?
wszystko fajnie, tylko:
-Żydzi osiedlali się na swoich historycznych terenach
-Żydzi wygrali wojnę i zajęli te tereny
Również dobrze możesz twierdzić, że Ślązaki mogą organizować zamachy terrorystyczne na terenie Polski, bo ich ziemię wcześniej należały do Rzeszy Niemieckiej.
@Clefairy: Za pieniadze. Kupowali ziemie. Czego nie zrozumiales? I co to za stwierdzenie "na historycznych terenach"? A juz wiem jakie:
Trzeba oddac zydom ich kamienice w pl bo przed wojna byly ich. A ze od damtego casu sie nimi nie zajmowali to co z tego.
Ty jednak nic nie zrozumiales. Jaka wojne wygrali. Wylozylem Ci czarno na