Obejrzałem film Stanowskiego i to jest tragedia xD Zwykły hipokryta. Pokazuje film jak Ferrari nagłaśnia sprawę, po czym pokazuje wywiad Ferrariego sprzed lat o łamaniu czaszek, więc dochodzi do konkluzji, że bandyta (czy jakieś inne bliskie określenie) atakuje bandytę i jest to śmieszne. Tak, chłop, który tyle czasu chronił Michniewicza przywalił się o wywiad z łamaniem czaszek xD
Inne wnioski Stanowskiego to takie, że trzeba nałożyć więcej kontroli ze strony państwa na internet. Świetny pomysł, co nie? Przecież wszystko dla dobra dzieci ( ͡°͜ʖ͡°) #famemma
@9Japko9: Stanoski to populista i "głos rozsądku" dla Mariuszów z Łinczester. Dla mnie to chłop który potrafi tylko wyjaśniać Janoszek która zrobiła w #!$%@? połowę dziennikarzy
@9Japko9: niestety nic nie ginie w internecie i nawet jeśli Ty byś został sławny w przyszłym roku to za 5.lat by mogli na ciebie mieć niezła kartotekę. #!$%@?. Strach się odezwać. Nie o taki internet nic nie robiłem
@9Japko9 ja nie wiem po #!$%@? ogladac jego material jak tam nie wnosi nic nowego, przekazuje z 20% znanych info, myli fakty XD w tym czasie lepiej obejrzec film zwyrola i wiesz praktycznie wszystko
Inne wnioski Stanowskiego to takie, że trzeba nałożyć więcej kontroli ze strony państwa na internet. Świetny pomysł, co nie? Przecież wszystko dla dobra dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
@CzatownikzCzatowni: nie takie 'tylko' skoro 'zrobiła w #!$%@? połowę dziennikarzy' xD