Wpis z mikrobloga

Musisz być tym rodzynkiem rodzinnym, który naprawia cioci Halinie i wujkowi Zbigniewowi kompa, bo kupili w 2004 roku chcieli teraz odpalić i nie działa( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kynx: Mnie kiedyś ściągneli do pracy z urlopu bo awaria drukarki i nic nie działa, a muszą pilnie coś tam wydrukować. Przyjechałem lekko p---------y i się okazało, że drukarka nie działa, bo sprzątaczka wyciągnęła wtyczkę jak sprzątała i nie włożyła z powrotem...
  • Odpowiedz
@jabol6000: Wielokrotnie u mnie w pracy: "Panie Mirku, coś się popsuło i gdzieś mi ta aplikacja z pulpitu zniknęła, nie mogę pracować, wczoraj była a teraz nie ma, pomocy!"
Ja nawet już nie pytam tylko otwieram śmietnik bo na 99% tam jest.
Pamiętajcie Miraski by zawsze mieć włączone "poprzednie wersje" plików w systemie oraz działające backupy. Bo zdarzy się ten 1% co nawet z kosza usunie i potem ratunku bo
  • Odpowiedz
@sawantir: Tania nauczka na przyszłość aby nie odbierać telefonu na urlopie. Szczególnie z pracy.
Ciekawe czy chociaż odzyskałes za tą interwencję ten dzień wolny bo to ci się też należało jak już cię ściągnęli.

Uwierz, że nikt i tak tego nie doceni a jak nie odbierzesz to po powrocie chwile pogadają i zapomną.
  • Odpowiedz