Wpis z mikrobloga

@7160: No ale wspomniane przez ze mnie przykłady bardzo bolą katoli, nawet zaryzykowałeś stwierdzenie że katole nie nawołują do swoich postulatów prośbą i groźbą w przeciwieństwie do lgbt czy wyznawców innych religii, co jest totalna bzdurą, bo legislacja prawa czy inne bardziej agresywne metody dzięki którym chcą wymusić na innych aby przestrzegali zasad jakie obowiązują katolików to jest cos normalnego XD
  • Odpowiedz
prośbą i groźbą

@patykiem_pisane: Daj przykład zwolnionego z pracy za negowanie dogmatów katolickich. Ja ci dam 3 przykłady zwolnienia za negowanie dogmatów elgiebetyzmu.

Daj przykład ścięcia kogos za niewiarę. Ja ci dam 3 przykłady ścięcia przez islamistów.
  • Odpowiedz
ze ty ze środowisk, które islam i judaizm uwazają, za piękna kulturę, o głębokich korzeniach i długiej tradycji.

Co ci konkretnie przeszkadza w tym, że zostałes ochrzczony? Boisz się, że Lucyfer nie przyjmie twojej duszy do swojego królestwa? Musisz odczynić chrzest na czarnej mszy.

@7160: XDDD ja to bym chciał żeby nikomu na siłę żadnych głupot nie wciskano bo wszystko co wymieniłeś to te same bzdury
  • Odpowiedz
ja to bym chciał żeby nikomu na siłę żadnych głupot nie

@Ayessare: Jak się od mamy wyprowadzisz to ci nic wciskała nie będzie. No może słoiki jak raz na 3 m-ce do niej wpadniesz
  • Odpowiedz
Daj przykład zwolnionego z pracy za negowanie dogmatów katolickich. Ja ci dam 3 przykłady zwolnienia za negowanie dogmatów elgiebetyzmu.

Daj przykład ścięcia kogos za niewiarę. Ja ci dam 3 przykłady ścięcia przez islamistów.

@7160: Co ma zwolnienie z pracy za negowanie dogmatów katolickich do wpieprzania się katoli w zycie innych osób? Daj przykład postawie kogos przed sądem za obraze uczuć lgbt ja ci dam trzy przykłady postawienia przed sądem za
  • Odpowiedz
no i co cie konkretnie boli ze musiales sie z tym zesrac na wykop xd?

@ork_sojownik: że jak ktoś ma wymyślonego kolegę i nazywa go Tomek, to ląduje w psychiatryku z diagnozą schizofrenii. A jak wymyślonego kolegę nazwie "anioł stróż" to jest przez ludzi wielbiony.
  • Odpowiedz
Doroty Rabczewskiej

@patykiem_pisane: xD. Zwykła zahukana obywatelka, dla której ten wyrok to ruinacja życia.

xD . pOważnie nie rozumiesz, że Doda to celebrytka???

No i - nie ma praktycznie skazań za obrazę katolików. W Polsce katolików jest kilkadziesiąt milionów i nie ma praktycznie wyroków za ich obrazę! Muzułmanów jest kilkanaście tysięcy - i są wyroki za ich obrazę. Nie widzisz pewnej dysproporcji?
  • Odpowiedz
I co z tego?

@patykiem_pisane: JPRDLę
Celebryci zzupełnie inaczej są traktowani. Kora zamówiła marichunaę i powiedziała, że to dla kota - i nic. Hajto starą babę rozjechał - i nic. Nie rozumiesz jak to w Polsce działa???

moga
  • Odpowiedz
są mądrzejsze dojarzalsze bardziej ogarnięte nie robią scen zazdrości i nie #!$%@?ą , nie chodzi im tylko o seks poprostu dla nich starsze są już dojrzalsze

@Linnior88: Wielkie xD

Piszą tak, bo chca cię zaliczyć. Zrób sobie fejkowe konto z młodszą świnką - taką 22 lata. Jak któryś do ciebie pisze "chciałbym taką czterdziestkę" - ty wyskocz do niego z fejk konta "hej, jestem jula, nie mam się gdzie podziać,
  • Odpowiedz
JPRDLę

Celebryci zzupełnie inaczej są traktowani. Kora zamówiła marichunaę i powiedziała, że to dla kota - i nic. Hajto starą babę rozjechał - i nic. Nie rozumiesz jak to w Polsce działa???

@7160:JPRDL Katole tez sa inaczej w Polsce traktowani. ksiądz pomaca dzieciaka i zostanie przeniesiony na inna parafię. nie rozumiesz jak to w Polsce działa?

A jesteś celebrytką? To napisz to samo co doda - jak ci dadzą co najmniej 100 zł mandatu - jak przeleje ci 100 000. Prawo jest inne
  • Odpowiedz