Aktywne Wpisy
Blondynka34 +355
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
#bekazpodludzi #bekazkatoli #heheszki #katolicyzm
@patykiem_pisane: Daj przykład zwolnionego z pracy za negowanie dogmatów katolickich. Ja ci dam 3 przykłady zwolnienia za negowanie dogmatów elgiebetyzmu.
Daj przykład ścięcia kogos za niewiarę. Ja ci dam 3 przykłady ścięcia przez islamistów.
@7160: XDDD ja to bym chciał żeby nikomu na siłę żadnych głupot nie wciskano bo wszystko co wymieniłeś to te same bzdury
@Ayessare: Jak się od mamy wyprowadzisz to ci nic wciskała nie będzie. No może słoiki jak raz na 3 m-ce do niej wpadniesz
@7160: Co ma zwolnienie z pracy za negowanie dogmatów katolickich do wpieprzania się katoli w zycie innych osób? Daj przykład postawie kogos przed sądem za obraze uczuć lgbt ja ci dam trzy przykłady postawienia przed sądem za
@patykiem_pisane: To, ze się nie wpieprzają.
@ork_sojownik: że jak ktoś ma wymyślonego kolegę i nazywa go Tomek, to ląduje w psychiatryku z diagnozą schizofrenii. A jak wymyślonego kolegę nazwie "anioł stróż" to jest przez ludzi wielbiony.
Dostaeś kilka przykładów jak sie wpieprzają
@patykiem_pisane: xD. Zwykła zahukana obywatelka, dla której ten wyrok to ruinacja życia.
xD . pOważnie nie rozumiesz, że Doda to celebrytka???
No i - nie ma praktycznie skazań za obrazę katolików. W Polsce katolików jest kilkadziesiąt milionów i nie ma praktycznie wyroków za ich obrazę! Muzułmanów jest kilkanaście tysięcy - i są wyroki za ich obrazę. Nie widzisz pewnej dysproporcji?
@zmarnowany_czas: A co jak ma kolegę, ale sobie ubzdura, że to koleżanka?
I co z
@patykiem_pisane: JPRDLę
Celebryci zzupełnie inaczej są traktowani. Kora zamówiła marichunaę i powiedziała, że to dla kota - i nic. Hajto starą babę rozjechał - i nic. Nie rozumiesz jak to w Polsce działa???
@Linnior88: Wielkie xD
Piszą tak, bo chca cię zaliczyć. Zrób sobie fejkowe konto z młodszą świnką - taką 22 lata. Jak któryś do ciebie pisze "chciałbym taką czterdziestkę" - ty wyskocz do niego z fejk konta "hej, jestem jula, nie mam się gdzie podziać,
@7160:JPRDL Katole tez sa inaczej w Polsce traktowani. ksiądz pomaca dzieciaka i zostanie przeniesiony na inna parafię. nie rozumiesz jak to w Polsce działa?
@patykiem_pisane: A rabin zostanie skazany? Daj przykład.
@patykiem_pisane: Miałeś dac przykład skazania rabina. Gdzie on jest?
Daj przykład. Daj
@patykiem_pisane:
@7160: Które zdanie jest gorsze?
Kojarzysz jakiegos rabina oskarżonego o pedofilie w
@7160: ja głupi się nie wyprowadziłem jako niemowlak no widzisz