Aktywne Wpisy
Blondynka34 +355
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
#bekazpodludzi #bekazkatoli #heheszki #katolicyzm
@ork_sojownik: no tu na przykład zamiast zająć się choroba psychiczna to zrobili pozytywnego newsa hehe rozmawia z aniołem
@Ayessare: w tamtch czasach to lepiej dla niej że nie leczyli xd
@Damianooo_421: gdybym nie był wychowany w katolicyzmie mówiłbym o sobie "dziecko szczęścia".
A ja codziennie dziękuję mojemu Aniołowi Stróżowi za ochronę i wsparcie.
Co poradzisz: każdy sobie wierzy w co chce. ¯\(ツ)/¯
@Ayessare: a co powiesz o osobach niebinarnych?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ork_sojownik: no na przykład że promują chorych psychicznie i w to wierzą tak samo jak lewica i jej tęczowe smoki.
@ork_sojownik: Gloryfikowanie ewidentnej choroby psychicznej wiele mówi o tej organizacji i jej członkach. W tym zapewne też o tobie
@Damianooo_421: oczywiście, że mają równo pod sufitem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ork_sojownik: chyba chodzi o to, że ktoś zastępuje choroby psychiczne działaniem "boga". Chyba wiem dlaczego tego nie rozumiesz.
No nie wiem, #!$%@?, może to że robią z chorej psychicznie kobiety jaki wzór? XD