Aktywne Wpisy
nevin +63
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
AlexBrown +2
Czy może mi ktoś wyjaśnić, skąd bierze się krytyka polityki 500+ czy innego 800+?
Przecież pieniądze na dzieci w krajach cywilizowanych są normą. Natomiast w #tymkraju wmawia nam się, że te, tak naprawdę ochłapy (w porównaniu np. z Danią), to jakieś „rozdawnictwo” XD
W Polsce nie ma żadnego rozdawnictwa. To, co ludzie zaczęli dostawać, to tak naprawdę grosze.
Nie głosowałem na PiS, ale jedną z dobrych rzeczy, którą zrobił, jest to, że
Przecież pieniądze na dzieci w krajach cywilizowanych są normą. Natomiast w #tymkraju wmawia nam się, że te, tak naprawdę ochłapy (w porównaniu np. z Danią), to jakieś „rozdawnictwo” XD
W Polsce nie ma żadnego rozdawnictwa. To, co ludzie zaczęli dostawać, to tak naprawdę grosze.
Nie głosowałem na PiS, ale jedną z dobrych rzeczy, którą zrobił, jest to, że
piękny wyniki KO aż 49,2% wśród 6200 głosów na #wykop jest to duża próba badawcza
#4kuce możecie spamować znaleziskami ale prawdy nie zagłuszycie
https://wykop.pl/wpis/73037847/tag-do-obserwowania-sredniasondazysejm-wrzesien-20
#polityka #holownia #lewica #psl #kukiz #psl #korwin #bekazkuca #kukiz #sonda
#po #polska #polityka #sondaz #konfederacja #po #wybory #neuropa #4konserwy
#pochowacpodprogiem
#sondaz
Podoba ci się że wykopki jednak myślą i nie dają się konfiarskiej propagandzie?
@RzutKamieniem: Jest zupełnie przeciwnie - np. Ukraińcy płacą więcej podatków niż pobierają socjalu.
Więcej ludzi PiS ściąga za sprzedawane wizy w Afryce, niż ten Łukaszenka.
Przeciętny Kurd ma 76 IQ, barbarzyńskie trybalistyczne poglądy, predyspozycje do przestępczości etc. Za opłacanie jego mieszkania zapłacimy więcej w
@RzutKamieniem: Podasz źródełko? Misiu? <3
@RzutKamieniem: Przeciętny Kurd ma między 80 a 90 IQ, a przeciętny Polak 96. Nie ma predyspozycji do przestępczości, bo nikt nie ma, a co do poglądów przecież sam zaprezenetowałeś barbarzyńskie trybalistyczne poglądy, jako Polak.
Imigracja globalnie jest (na chłodno) korzystnym trendem, jeśli chodzi o ekonomie. Imigranci są młodzi, zwykle imigrują do krajów, gdzie średnia wieku jest bardzo wysoka (jak
@Lukardio: No właśnie od momentu jak konfederacja 10% zrobiła w sondażach to wykop został zalany trollami KO. Manipulacje, kłamstwa czy polityczne/wojenki w necie istnieją i zwolennicy każdej partii spamują internet dla swojego bóstwa i KO nie jest wyjątkiem, także nie wiem z czego się tu cieszysz
@rzuf22: Oczywiście, że prawe skrzydło PIS jest zbieżne z narodowym skrzydłem Konfederacji, bo tam się te środowiska stykają na mapie poglądów politycznych. Tylko że to jest podobnie jak wtedy kiedy Trzaskowski mówił, że jest liberałem gospodarczym i wiele postulatów gospodarczych Konfederacji mu się podoba. Niestety środek ciężkości Konfederacji i środek ciężkości PIS jest zupełnie gdzie indziej,