Wpis z mikrobloga

Ta sonda pokazuje jak Konfiarze i Pisowscy są głośni na wykopie
piękny wyniki KO aż 49,2% wśród 6200 głosów na #wykop jest to duża próba badawcza

#4kuce możecie spamować znaleziskami ale prawdy nie zagłuszycie

https://wykop.pl/wpis/73037847/tag-do-obserwowania-sredniasondazysejm-wrzesien-20

#polityka #holownia #lewica #psl #kukiz #psl #korwin #bekazkuca #kukiz #sonda
#po #polska #polityka #sondaz #konfederacja #po #wybory #neuropa #4konserwy

#pochowacpodprogiem
#sondaz
Pobierz Lukardio - Ta sonda pokazuje jak Konfiarze i Pisowscy są głośni na wykopie
piękny wyn...
źródło: Bez tytułu

Podoba ci się że wykopki jednak myślą i nie dają się konfiarskiej propagandzie?

• tak 32.9% (94)
  • jeszcze jak (Kleopatrix ma pewnie ból tyłka) 41.6% (119)
  • no tak 3.1% (9)
  • raczej nie (gdzie ten dawny wykop( 1.4% (4)
  • nie (Co te trolle POwskie zrobiły z wykop) 15.7% (45)
  • Nie wiem/ nie mam zdania 5.2% (15)

Oddanych głosów: 286

• 31
@johny-kalesonny #!$%@?ć uchodźców. Tylko dlatego, że przeciętny gownolibek jest upośledzony wspieranie ich to nie jest polityczny strzał w stopę. Z utylitarnej perspektywy jest z tych ludzi zerowy pożytek i tylko szkodzą polskiemu podatnikowi.
@RzutKamieniem: To są ludzie, nie bydło. Te osoby też prawdopodobnie więcej płacą podatków, niż odbierają socjali, bo po prostu to jest to kretyński mit, że imigranci żyją na socjalach.

Więcej ludzi PiS ściąga za sprzedawane wizy w Afryce, niż ten Łukaszenka.
@johny-kalesonny Tak misiu, nikt się na te bzdury już nie nabiera w 2023 roku. Kraje, które prowadzą ewidencję statystyczną na ten temat jak Dania z wyróżnieniem pochodzenia pokazują czarno na białym, że migranci z krajów MENA i Afryki co mieli ratować gospodarkę są ogromną fiskalną czarna dziurą powodującą deficyt 6 miliardów koron rocznie.

Przeciętny Kurd ma 76 IQ, barbarzyńskie trybalistyczne poglądy, predyspozycje do przestępczości etc. Za opłacanie jego mieszkania zapłacimy więcej w
Przeciętny Kurd ma 76 IQ, barbarzyńskie trybalistyczne poglądy, predyspozycje do przestępczości etc

@RzutKamieniem: Przeciętny Kurd ma między 80 a 90 IQ, a przeciętny Polak 96. Nie ma predyspozycji do przestępczości, bo nikt nie ma, a co do poglądów przecież sam zaprezenetowałeś barbarzyńskie trybalistyczne poglądy, jako Polak.

Imigracja globalnie jest (na chłodno) korzystnym trendem, jeśli chodzi o ekonomie. Imigranci są młodzi, zwykle imigrują do krajów, gdzie średnia wieku jest bardzo wysoka (jak
@Jah00: ale Czarnek nie mówi o poglądach wyborców konfy, mówi o poglądach ich członków i ogólnie partii. Jeśli stwierdza, że on się światopoglądowo zgadza, to znaczy, że do pewnego stopnia są zbieżne. I tak, mówił, że jest pewne skrzydło w konfie, z którym mu bardziej po drodze (hmm, ciekawe kto taki) i z którym w koalicję mógłby wejść (co ofc, nie znaczy, że druga strona chce), jednak znaczy to mniej więcej
ale prawdy nie zagłuszycie

@Lukardio: No właśnie od momentu jak konfederacja 10% zrobiła w sondażach to wykop został zalany trollami KO. Manipulacje, kłamstwa czy polityczne/wojenki w necie istnieją i zwolennicy każdej partii spamują internet dla swojego bóstwa i KO nie jest wyjątkiem, także nie wiem z czego się tu cieszysz
Jeśli stwierdza, że on się światopoglądowo zgadza, to znaczy, że do pewnego stopnia są zbieżne.

@rzuf22: Oczywiście, że prawe skrzydło PIS jest zbieżne z narodowym skrzydłem Konfederacji, bo tam się te środowiska stykają na mapie poglądów politycznych. Tylko że to jest podobnie jak wtedy kiedy Trzaskowski mówił, że jest liberałem gospodarczym i wiele postulatów gospodarczych Konfederacji mu się podoba. Niestety środek ciężkości Konfederacji i środek ciężkości PIS jest zupełnie gdzie indziej,