@Pucha12 wiesz co, mnie też ale miałem 2 XL i tęsknię za tym telefonem. Na Black Friday kupilem 7 PRO i S22 ultra, ale ze początkowo zbierał średnie komentarze to zostawilem samsunga no i koszmar, grzeje sie tak ze gasza sie aplikacje, dwa razy w serwisie, bateria padla i do wymiany, rysik przestal dzialac, no i rozmawiałem z kobitka to mowi ze z kazdym nowym Samsungiem wzrasta ilosc awarii, no wiec po
@j__b: no właśnie ja lecę od premiery na OnePlusie 7 pro, ekstra telefon, ale czuję trochę wewnętrzna potrzebę zmiany. W kolejnego OnaPlusa już nie pójdę, bo marka poleciała ostro w dół, zastanawiałem się nad Samsungami, ale ten ich soft, jakoś do mnie nie przemawia i miałem nadzieję na tego Pixela. No to trzymam kciuki, by było tak jak mówisz i np na black friday wleciały jakieś fajne promki, przynajmniej obniżone o
Robimy nitkę normalnych Youtuberów, którzy kochają to co robią i robią to dobrze. Pokażmy patoli z tagu fammemma, że #youtube to nie tylko #boxdel #stu #wardega i reszta tych gwiazdek, które żyją z afer. Ja zaczynam Mietek Mietczyński
Trwa prezentacja Pixel 8.
No to trzymam kciuki, by było tak jak mówisz i np na black friday wleciały jakieś fajne promki, przynajmniej obniżone o