Aktywne Wpisy

Ytarka +126
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Sriracha +190
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.

źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
Szanujesz = plusujesz
#famemma #wardega #polskiyoutube #boxdel
źródło: image_6
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
uuu SIGMA
@StdPtr: uuuu mentaldisordershaming
Co z tego, że ma problemy zdrowotne? W jakiś sposób ją to dyskredytuje?
Stety bądź niestety mam do czynienia z taką osobą i wiem jak ludzie z takim czymś w przypadku źle dobranych leków, potrafią panikować, wyolbrzymiać pewne rzeczy i sami z siebie się nakręcać na byle co i byle jaki powód. Zwrócisz takiej osobie uwagę typu posprzątaj po sobie w kuchni, nic zero
@NewBlueSky: no patrz, twój idol wardęga też nie poszedł od razu z tym na policję, a tak go bronisz xD
@BombaskaEskadraLotnicza: nie mam autorytetów czy idolów. Nie mam żadnego powodu aby go bronić, bo nie zrobił nawet nic złego. Bronię tylko logiki.
Napisałeś wczoraj, że wardęga coś wiedział od 10 lat. Pytam po raz 20: Co wiedział? Od kogo wiedział? Skąd ty o tym wiesz? I co zrobiłeś
@NewBlueSky: kretynie skończony... każdy to widzi, kto widział chociażby wczorajszy film. wardęga sam mówi na aferkach "czy ludzie by zmienili zdanie o fagacie gdyby sie dowiedzieli..." o czym wardega mówi w tym momencie? o czym mowiła sukanek i fagata lata temu? ty żyjesz w swmoim autystycznym świecie.
pomawiasz o pedofilię i mówisz,ze
Pomówiłeś randoma, do którego masz prywatną krucjatę stulejarską:
https://wykop.pl/link/7232169/mroczna-tajemnica-stuu-i-youtuberow-boxdel-dubiel-fagata/komentarz/119373015/osoba-ktora-majac-wiarygodna-wiadomosc-o-seksualnym-wykorzystaniu-maloletniego-rowniez-przed-13-7-2017-r-nie-zawiadomila-o-tym-fakcie-organu-powolaneg#119373247
Sam siebie pomówiłeś, bo postawiłeś się w tej samej sytuacji co wardęga w twoim wpisie. Wiesz o tym, że ktoś wie o pedofili, ale być może nie masz twardych dowodów. Pokazałem ci co zrobiłeś, a ty nadal się tego wypierasz. Chyba coś jest na
źródło: chrome_xiav0NzL4g
Pobierz@NewBlueSky: no patrz, a jednak odpisujesz xD
chory pomawiaczu xD