Aktywne Wpisy
Kagernak +152
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +352
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
I tak sobie myślę czy ktoś zaraz zrobi zdjęcie i podpisze “głupi rowerzysta ścieżka obok ale nią nie jedzie!!!”
Albo jak są te ścieżki co mają 150m długości i trzeba zjechać z jezdni i potem się z powrotem włączać do ruchu po 15 sekundach.
Wiadomo dużo rowerzystów szczególnie tych szosowych olewa ścieżki nawet jak wszystko jest ok, ale przydałoby się żeby taki kierowca samochodu zrobił rowerem jedną trasę z 40km to by zrozumiał dlaczego czasem rowerzysta jest obok ścieżki.
#rower #rowery
Jak jakiś rowerzysta nie jeździ samochodem to może jakaś starsza babka ze wsi.
Sam jezdze samochodem to jedyne co mnie wkurza to duże grupy robiące trening na drogach krajowych i w mieście na światłach ci co ciągle cię wymijają jak stoisz na czerwonym żeby stanąć przed tobą i znowu ich wyprzedzasz i
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@BiggerJapanTapczan: to nichuj nie jest analogia. Analogią byłoby to, jakby na większości głównych dróg którymi się poruszam w mieście zrobiono skrzyżowania równorzędne, nawet z wyjazdami z posesji. Co 20-30m dojeżdżając do byle dróżki musisz zwolnić prawie do zera, bo nie wiesz czy z prawej
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@ksjoc_zakony: każdy rowrzysta którego znam ma PJ
Jesteś efektem algorytmów tworzących wściekłych ludzi w internecie i dlatego nie widzę sensu z tobą rozmawiać.
ciao
Ale też nikt nie powinien tego od ciebie wymagać