Aktywne Wpisy
#zmora #sen #paralizsenny #zalesie #horror
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
PrzegrywNaZawsze +58
Eh wspominam stare dobre Mirko. Kto pamięta takie nicki jak marianbaczal, FilzofujacaCalka, SamiecAlfa, SamGamgee, pitrasia, policjaa, Gruszka92, tych dwóch co mieszkali na Bali. Kiedyś to było mirko, teraz nie ma mirko #mirko
uwaga mirki miłujące BMW
http://www.komunikaty.pl/komunikaty/p/Ruchomo%C5%9Bci/4969351/ogloszenie+o+zbyciu+zbednych+skladnikow+majatk
Kancelaria Prezydenta sprzedaje 4 betki - dwie 525 i dwie 528 :) Furki mają swoje lata i swój przebieg, ale pewnie licznik nie jest cofany, serwisowane są na czas i zawsze to lans podjechać pod disco i bajerować gąski na prezydenckie BMW ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@jestem_legenda: na 101%
mogłeś zawołać tych od #prawilnebmw, oni lubują się w takich e39 to może któryś by się skusił, bo raczej ciężko znaleźć inne tak pewne wersje tego modelu
a przebieg wcale nie jest duży jak na tak trwałe auto jakim jest E39
to prawie taki nowszy baleron