Wpis z mikrobloga

@JesteMlodyGzGdyni: Masz na mysli krajobraz jesienny, jakies przykre skojarzenia, czy po prostu odczuwasz smutek ? Jak dlugo to trwa ? Bo moze to po prostu ta jesienna pogoda. Co do napiecia to moze byc nerwica, albo jeszcze cos innego. Jak spisz ? zmieniales moze jakis materac/lozko lub cos podobnego, bo to tez pewnie ma wplyw na jakosc snu.
@cor1sto: Ja w wieku 14-18 lat brałem dużo narkotyków, robiłem dużo złych rzeczy, 4 razy otarłem się o śmierć, nie byłem sobą.. to były diabelskie i ciemne czasy. mam wrażenie że odkąd zakończyłem tamto życie to sie zaczęło.. wszystko mi sie tak nostalgicznie i smutno kojarzy, obraz za oknem jest taki ponury nawet gdy pogoda jest ładna, do tego jestem w ciągłym napięciu nerwowym...
@JesteMlodyGzGdyni: Byc moze to wplyw tych narkotykow lub traum. Co do nostalgicznych i smutnych skojarzen, to mam to samo, patrzac na cos , nie dostrzegam tej rzeczy, tylko podswiadomie probuje przypomniec sobie z czym z czasow z dziecinstwa mi sie to kojarzy i mam takie odczucie, jakbym mial cos z tylu glowy, jakies wspomnienie w podswiadomosci, ktorego nie moge przywolac.