Wpis z mikrobloga

@pieczony_szczur_z_ogniska: koleżanka mojej siostry wyszła za Amerykanina. Myślę sobie że to będzie typowy John z kwadratową szczęką a okazało się, że gość to jakiś meksykanski Emanuel z okrągłą buzią niższy od niej (sama ma prawie 180cm) także ten xd inna ohajtala się z Kanadyjczykiem i podobna historia. Niski, łysiejący. Sytuacja dla mnie jest o tyle komiczna, że na Polaka o takiej samej aparycji co ci dwaj te dwie panny nawet
  • Odpowiedz
@kvas: to jest cope
Zresztą ta narracja jakby to manlet zakolak dymał jakieś modelki też jest śmieszna bo dziwnym trafem 95% związków polka czarny to jakaś ulana Grażyna około 40 nierzadko rozwódka która porzucila swojego Janusza
Więc to jest zwykle wyparcie na zasadzie
Może ja nie rucham ale inni też bo wszystko zabierają czarni xDDD
  • Odpowiedz
@puffpuff: Wez sie opal w lato i problem rozwiazany. Ja Ci powiem widze po sobie ze w lato kiedy bylem opalony dostawalem wiecej sygnalow zainteresowania niz w pozostale pory roku razem wziete. To dziala. Masz moja gwarancje.
  • Odpowiedz
Jezeli tak wygladajace pakole czy hindusi majacy po 165cm wzrostu sa dla Was jakakolwiek konkurencja na rynku matrymonialnym to ja nawet nie wiem jak Wy musiscie wygladac xD

@pieczony_szczur_z_ogniska: chyba nigdy nie stałeś w pobliżu p0lek jak się jakoś mahoniowy w pobliżu pojawił. Jak się znajdziesz w takiej sytuacji to szukaj poręczy, bo się można poślizgnąć na śluzie z kuciap XDDDD
  • Odpowiedz
Jezeli tak wygladajace pakole czy hindusi majacy po 165cm wzrostu sa dla Was jakakolwiek konkurencja na rynku matrymonialnym to ja nawet nie wiem jak Wy musiscie wygladac xD

@pieczony_szczur_z_ogniska: 165cm wzrostu i cos o czym zapomniales - czyli dekady indoktrynacji przez ogromne maszyny mainstreamu, ze to jest modne, dobre i lepsze xD

To tak jakby sie dziwic ze ludzie pija cocacole mimo, ze ciezko o gorszy napoj
  • Odpowiedz