Aktywne Wpisy

gbsh +57
Z perspektywy czasu jaranie się Dacią Duster nie robi już wrażenia ( ͡º ͜ʖ͡º) #motoryzacja #chinskiecuda #samochody
źródło: 2026-06-15_10-22-58
Pobierz
razdwatrzy55 +1
Jaki sport pomógł Wam najbardziej schudnąć?
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję

Dlaczego wielu traktuje ludzi z bk2 jako gołodupców? Skoro to po prostu kredyt i to na nieruchomość #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: a kto w ogole sie interesuje czyms kredytem a tymbardziej jego warunkami?
Chyba ze ludzie pokroju tego co wyrzucal ludzi z domu jak mieli karte orlenu w portfelu xD
To jest ogólne określenie więc wiadomo, że nie wszystkich się oto tyczy ale tak się przyjęło. Jakbyś nazwał człowieka, który przyszedł kupować mieszkanie za 500k a przy podpisywaniu dokumentów na prośbę o zaliczkę kłócił się, że przecież miało być bez wkładu własnego a tu nagle ktoś chce 5k za rezerwację czy
@maryjuszpitagoras: Ubezpieczenie kredytu za 10-15k?
@WielkiPowrut88 odrzucają niektóre, jasne, że tak. Mi tylko chodzi o to, że niektórzy nie mają nawet głupich 20k na koszty okolokredotowe a licytują/podbijają cenę. Potem taki sprzedający ma 10 klientów a okazuje się, że 8 z nim startuje z zerem więc teoretycznie nie powinni być konkurentem ale dopiero się to okazuje za 1-2miesiqce
Ktoś chce 500k a nie potrafił zaoszczedzić 60 czyli golodupiec więc na miejscu banku sluszne obawy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi