Aktywne Wpisy

Drake1 +1
#strach #psychologia #film #horror #paranormalne #30plusclub #40plusclub
Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.
Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+
Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin
Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.
Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+
Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin
razdwatrzy55 +6
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony p-------a, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą i to normalne, że nastolatki mają dwucyfrowy licznik seksualnych partnerów, powinno rozdawać się im kondony w szkołach i ustawowo zapewnić darmową aborcję dla teen moms, bo nie można powstrzymywać nastolatków przed wyszaleniem się, od tego jest młodość
#przegryw #redpill #blackpill #gargamel
@becky: Ani The Ballroom Scene bo nie jest ani czarna ani latynoską xD ale ja się nie znam
@Mrbimbek: Nawet trzeba
@Mrbimbek: On ją bił? Chyba w twoich fantazjach. A jeśłi nawet - chcącemu nie dzieje się krzywda.
źródło: leave her
Pobierzprzecież takie typy jak ten śmieć to jawny przykład copeismu opartego na przyprawianiu sobie modnej gęby.
juz lepiej być toksycznym samcem. otwarte karty a nie pyerdolenie głupot XD
@Mrbimbek: nikt tego nie usprawiedliwia ale chodzi o to że niektórzy mówią że związek 25 i 16 to coś złego bo 16 to niby dziecko, tym czasem "dziecko" pracuje jako striptizerka, ma onlyfansa, ruchała się wiecej razy niż ty kiedykolwiek będziesz.. więc no robienie z niej dziecka to jedna wielkie XD o
Elita polskiego internetu k---a. xD