Aktywne Wpisy

JonasKahnwald +219
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie

źródło: IMG_20240921_171736
Pobierz
Zupa-jeza +173
Marzy mi się Polska w której takie komentarze są wyśmiewane, a nie lajkowane. Całe nasze życie w stadzie polega na stawianiu sobie ograniczeń, żebyśmy się nie pozabijali i żeby to jakoś działało. C--j tam, że 2tys zginie, 10tys zostanie rannych i 100tys postronnych osób będzie miało traumy do końca życia. Prawo do mojego z--------u jest najważniejsze. Gdybyśmy wszyscy mieli taki mental to dalej byśmy siedzieli w pubie w oparach dymu i śmierdzieli

źródło: IMG_9450
Pobierz
Wspaniałe podwójne standardy.
@EconomicDisruption: Ale gdzie tu jest niby ofiara? xD Locha pokazała jak w histerii pisała do znajomej zamiast pokazać twarde dowody xD Ewentualnie wrzuciła głosówki że pare razy podniósł na nią głos xD K---a sugerowanie że takie rzeczy się nie dzieją w prawie każdym związku jak to z głosówek.
@EconomicDisruption: Jesteś nowy na wykopie?
@EconomicDisruption: przecież oczywistą rzeczą jest że lewacki chłopek z niskim teściem będzie miał problemy z agresją bo na tym polega biologia xD
Niech rzuci kamień pierwszy kto nigdy k---a nie podniósł głosu na swoją dziewczynę xD (pomijam totalnych cuckoldów na których to lochy się
@KochanekAdmina: są screeny, głosówki udowadniające że to chory p---b, do tego przyznał się, ale przyjdzie k---a wykopek i będzie żądał TWARDYCH - uwaga powtarzam - TWARDYCH DOWODÓW.
Gdybyś miał swoje p--------e twarde dowody (nie wiem co by to miało być w sumie w tym przypadku, skoro dosłownie masz na nagraniu chociażby jak na nią pluje) to byś
@KochanekAdmina: Ja nie jestem jakimś wielkim wyjadaczem jeżeli chodzi o związki, zgodzę się z tobą, że kłótnie to jest normalna sprawa, ale tam oprócz podniesionego głosu jest też szarpanie jej po pijaku i oplucie. Takie rzeczy nie dzieją się w każdym związku i
@KochanekAdmina: no chyba jak masz 18 lat, bo jak jesteś dorosłym człowiekiem, to jednak trochę inaczej rozwiązujesz spięcia w związku
Komentarz usunięty przez moderatora
przeciez 100 czy 300km a 16 czy 40 to tylko numerek
Dokładnie! A Pan Farara ile numerków w życiu miał? Oprócz tego z własną dłonią pod zdjęcia @pyczasty xD
? Nadal 0?
@KochanekAdmina: ty to chyba nigdy kontaktu z kobieta nie miales