Wpis z mikrobloga

@Detharon: Tego ze zdjęcia nie znam i moge powiedziec tylko tyle ze ma zabawna nazwe. W Gdańsku jest jeden kebab kraftowy, który próbowałem i imo jest zdecydowanie lepszy niż w zwykłych budach. Lepsza buła, lepsze mięso i lepsze warzywa. Gdybym miał w okolicy, jadłbym tylko w takim, ale niestety jest oddalony więc zwykłe kebsy nie są znowu takie niedobre zeby poświęcać dużo czasu na dojazd po lepszy.
  • Odpowiedz
A fryzjer to każdy jest barberem...


@dbcoop: Do lokalu fryzjerskiego chodzi się, by przystrzyc i wystylizować fryzurę, podczas gdy u barbera dba się przede wszystkim o brodę (zazwyczaj można również liczyć na usługę fryzjerską).
  • Odpowiedz
ogólnie Kauflandy lubią się z budkami gastronomicznymi i przy większości które znam w różnych miejscach w Polsce takie stoją


@cycu12: stoją i padają jedna po drugiej w moment. u mnie były już budki z kurczakiem z rożna, burgery a teraz od 3ech miesięcy zamknięta budka BAFRA KEBAB, bo też padła błyskawicznie.
  • Odpowiedz
Czytałem ze burgerowanie zmieniaja asortyment na kebab, bo taniej a marża ta sama. A cena kebaba jednak mniejsza takze wiecej klienta.


@paww: pewno. już mało kto je burgera za 50zł w lokalu. Polacy pokochali kebsy za połowę ceny.
  • Odpowiedz
Czasem zaglądam co się w mojej rodzinnej wsi dzieje na FB i myślałem, że z krzesła spadnę jak przeczytałem KRAFTOWE MIĘSO +3zł do kebaba z fotą itd. w jedynej budzie z kebabem w tej miejscowości xD.
Mi się kraftowe kojarzy tylko z przepłacaniem i jakimś hipsterem brodaczem w czarnych rękawicach. A jak food truck to jeszcze z syfem xD
  • Odpowiedz
@kantek007: rzygam tą jutubową pajacerką i #!$%@? o KRAFTOWYM I RZEMIEŚLNICZYM naprzemiennie albo stwierdzeniem "JEST TO KRAFTOWE ALE NIE RZEMIEŚLNICZE". Ja #!$%@?, kto to ogląda i kto temu wtóruje, chyba jakieś ameby umysłowe
  • Odpowiedz