Aktywne Wpisy
synbialasa +9
dziewczyna wyszła dziś na miasto z koleżankami z pracy, ja nie mogłem dołączyć bo przygotowuję się do ważnego egzaminu.
Na pytanie co robi i czy już wróciła odpisała mi że właśnie tańczą z Hiszpanami XD. Czy polki mają w ogóle jakiś inny pomysł na spędzanie czasu na mieście?
Drugie pytanie, czy robiłaby to samo gdybym ja tam był? Prawdopodobnie nie, a więc wie że to nie jest coś z czym czułbym się
Na pytanie co robi i czy już wróciła odpisała mi że właśnie tańczą z Hiszpanami XD. Czy polki mają w ogóle jakiś inny pomysł na spędzanie czasu na mieście?
Drugie pytanie, czy robiłaby to samo gdybym ja tam był? Prawdopodobnie nie, a więc wie że to nie jest coś z czym czułbym się
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co polecacie, co można robić z dziewczyną w domu (oprócz " hehe, wiadomo"), szczególnie w zimowe wieczory, typu planszówki, puzzle? Najlepiej, żeby to nie było przed ekranem TV/Kompa
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co polecacie, co można robić z dziewczyną w domu (oprócz " hehe, wiadomo"), szczególnie w zimowe wieczory, typu planszówki, puzzle? Najlepiej, żeby to nie było przed ekranem TV/Kompa
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#swiat #polityka #neuropa #europa #4konserwy #bekazlewactwa #zalesie
nawet wiem co.
otóż to w #!$%@? prawda, niestety.
@GlenGlen12: Ale ty wiesz czarni do USA nie przypływali od tak z własnej woli? Właściwie to nawet byli zakuci w kajany przez tych cywilizowanych białych ludzi xd
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@GlenGlen12: Po #!$%@? się tam wcześniej #!$%@? kolonizatorzy? XD
@GlenGlen12: Już pomijając ewidentne #!$%@? głupot i gwóźdź w mózgu to sama cywilizacja oznacza, że będą jakieś bestialskie jednostki
Chyba dobrą analogią będzie, że biorą nas Polaków za ruskich na zachodzie.
@PANZER_DIVISION_DAS_AUTISMUS
A wiesz, że pierwszym handlarzem w USA był murzyn? Poza tym, w większości biali nie brudzili sobie rąk, tylko murzyni sprzedawali swoich białym. Jak to było? Murzyn, Murzynowi murzynem xD
Swoją drogą zawsze śmieszy to masturbowanie się wykopków tragedią białej Ameryki, wrzucanie z płomieniem na główną info o czarnych przestępcach z nowhere USA, a jeszcze do niedawna dla takiego białego Amerykanina byliby nie białymi, tylko głupimi polaczkami, lub ew. ethnic whites w
Byli też biali niewolnicy w Ameryce, może nawet większość w jakimś okresie:
https://wiadomosci.wp.pl/zaglada-irlandczykow-anglicy-wymordowali-polowe-populacji-wyspy-6126042515511425a
@GlenGlen12: stop katolicyzacji ameryki!
@GlenGlen12: Nie ma nic bardziej żałosnego jak usuwanie wpisów w których zostało się wyjasnionym XD
@PANZER_DIVISION_DAS_AUTISMUS: tak, Słowianie nie byli może na tym samym poziomie co czarni pod względem traktowania, ale w hierarchii ras wciąż byli uznawani za gorszych od anglosaskich superiorów XD