Wpis z mikrobloga

Pany i Panie z #rower Ręka mi się wygoiła, czas trochę pokręcić póki można, ale moje oświetlenie na rower jest biedne. Co polecacie na przód i tył żeby być widocznym za dnia, chodzi o światła pozycyjne. Czy jedyne rozsądne to Bontranger Flare RT? Może biedniejsza werjsa City też daje rade? #szosa budżet powiedzmy 200 zł przód tył, (315 zł latało w promocji RT to jeśli serio jest dobre można kupić, ale nie wiem)
  • 8
@Konkol: mówimy o bezpieczeństwie i tutaj nie ma żartów na drodze. Ion 100 na przód 200 na tył. Tanio nie jest ale jadąc autem nie raz mijałem grupki kolarzy i naprawdę z kilometra widać kto miał bontragery.
@lukglo86 widziałam to i trochę przegapiłam, bo nie byłam pewna, może da radę coś na czarny piątek. Ten sklep ma teraz komplet za 200 zł, ale wersja City
@Konkol: Niby Flare najlepsze, ale w takiej cenie bym oczekiwał żeby lampka nie była tak awaryjna. Paru osobom zdechły, @StulejmanWielki chyba dwie sztuki zdechły.
Ja też polecam te EnLee od @MMMichal Mega długo trzymają, tylna spokojnie osiem godzin wytrzyma, a przednia jeszcze dłużej. Tylna jest z opcją "inteligentną", że wykrywa hamowanie i #!$%@? na maksa ciągłym światłem. Trzeba uważać w nocy XD