Aktywne Wpisy

sonoitaliano +377
Z takich wstydliwych historii z graniem...
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
źródło: temp_file4213350066928632783
Pobierz
Polska5Ever +190

#rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #pracbaza #zwiazki #zalesie #przemyslenia
źródło: teraz
Pobierz@D00msday: A niektórzy z kolei super mają relacje z kobietami, z innymi, ale nie mają jak zarobić i nie chodzi o milion ale cokolwiek bez całego tego stresu i bólu.
@nowywinternetach: Trafiłeś z tym - w przyszłym roku czeka mnie operacja żuchwy; oczywiście prywatnie xd chociaż bardziej ze względów zdrowotnych, niż estetycznych.
Pieniądze są super; nigdy mnie jeszcze nie rozczarowały w przeciwieństwie do ludzi. Tylko fajnie byłoby mieć poukładaną psychikę obok pieniędzy...
@D00msday: 100% popieram