Wpis z mikrobloga

Nie umiem funkcjonować w tym społeczeństwie; odczuwam nieustanną frustrację i ból istnienia; nonstop wypominam sobie błędy z przeszłości; obecne normy społeczne uznaję za skrajną i niezrozumiałą dla mnie patologię. Jedyne, co mi w życiu wychodzi, to robienie pieniędzy i rozwój zawodowy (chciałbym zostać milionerem w perspektywie kilku lat i uznaję to za dosyć realistyczny cel do osiągnięcia).
#rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #pracbaza #zwiazki #zalesie #przemyslenia
  • 8
chciałbym zostać milionerem w perspektywie kilku lat i uznaję to za dosyć realistyczny cel do osiągnięcia).

@D00msday: A niektórzy z kolei super mają relacje z kobietami, z innymi, ale nie mają jak zarobić i nie chodzi o milion ale cokolwiek bez całego tego stresu i bólu.
@nowywinternetach: Ja generalnie nie jestem typowym prawiczkiem / incelem - miałem niby kilka kobiet. Ale te relacje były dziadowskie; musiałem obniżać standardy, seks był kiepski, miałem do siebie nieustannie pretensje za fakt pajacowania + obniżania standardów itd. Już sam fakt, że znacznie lepiej wspominam kilka spotkań z dobrymi dziewczynami za pieniądze od przeciętnego seksu w związku wiele mówi...

A niektórzy z kolei super mają relacje z kobietami, z innymi, ale nie
@D00msday: Zarobki są zawsze lepsze, bo masz bezpieczeństw,o czasem wręcz luksus, do tego możesz podbić swój status w różny sposób. A nawet stać cię na dobry ubiór i operacje plastyczne. Kasa to ratunek na wiele rzeczy. Łatwiej też stworzyć super profil na portalu jak zrobisz pro foty w pro ubraniach obok pro samochodu albo w pro zrobionym mieszkaniu, a nie ruderze. I wtedy kobiety lecą takie z którymi nie trzeba obniżać
A nawet stać cię na (...) operacje plastyczne.

@nowywinternetach: Trafiłeś z tym - w przyszłym roku czeka mnie operacja żuchwy; oczywiście prywatnie xd chociaż bardziej ze względów zdrowotnych, niż estetycznych.

Pieniądze są super; nigdy mnie jeszcze nie rozczarowały w przeciwieństwie do ludzi. Tylko fajnie byłoby mieć poukładaną psychikę obok pieniędzy...
@D00msday: Nie można chyba mieć wszystkiego. Jednak jeśli psychika nie odbiera możliwości dużego zarobkowania to nie jest z nią tak źle. Często do dużego zarabiania trzeba mieć stabilność, a nie chaos w psychice, nie lęki i nie cierpienie. Nie pomijając wytrwałości.