Aktywne Wpisy
reventon +81
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
marcinkox3 +390
Przez te 8 lat byłem pewien że zagłosuje na opozycję, bo nie chcę dłużej patrzeć jak ogranicza się wolność i demokrację.
Potem niestety opozycja czytaj PO się przepoczwarzyła z partii dla wszystkich Polaków w partię ultra lewacką. Skrajną lewicę w której każdy polityk ma zakaz bycia Katolikiem, każdy musi popierać aborcję i szerzyć ideologię LGBT, każdy musi być za zalewem Polski i Europy NIELEGALNYMI migrantami. A obecne, cyniczne ataki PO na legalnych migrantów pracujących w Polsce tylko jeszcze bardziej zniechęcają mnie do tej partii.
Gdyby to było wszystko to prawdopodobnie nie poszedłbym na wybory. Żadna partia nie zasługuje żeby rządzić.
Niestety, żyjemy w trudnych czasach. Trzeba sobie powiedzieć co jest NAJWAŻNIEJSZE. Najważniejsze jest bezpieczeństwo państwa i przygotowanie się do wojny. Zostało nam 5 może 10 lat spokoju. Jedyną partią która jest zdeterminowana do budowy silnej armii jest PiS. Jedyną partią która ma racjonalne podejście do migracji jest PiS. Co będzie z Polską jak się nie przygotujemy? Cała ta banda: Holland, Ochojska, Kurdej-Szatan, torebka Starczewski i inni zrujnują ten kraj. Jak wygra PO to będziemy się ekscytować obyczajówką a kwestie egzystencjalne dla narodu zostaną zaniedbane. Przyjdzie rok 2030, w USA będzie prezydentura nastawiona na konflikt z Chinami. Armia rosyjska się odbuduje. Zrujnowana Ukraina pójdzie drogą Gruzji i Węgier tzn. elity dla świętego spokoju i korzyści staną się pro-rosyjskie. I co wtedy jak Rosja zajmie państwa bałtycka i wybije sobie korytarz z Białorusi do Kaliningradu? Platformiany minister ds. antydyskryminacyjnych wyrazi swój sprzeciw na twiterku?
Niestety, nie chcę ale muszę głosować na PiS ¯_(ツ)_/¯
#polityka #polska #holland #zielonagranica #bekazlewactwa #bekazpisu
Ja im nie wierze bo to mafia. Afera wizowa, policjant granatnikow, rakiety pod bydgoszcza. Oni maja tylko dobry PR. są nieudolni i niebezpieczni. Oni się tylko kreują na dbających o bezpieczeństwo.
Głosując na nich zaprzepaszczasz szanse na rozwój i obniżasz nasze bezpieczeństwo. Pisiory za kraty
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja głosuję na KO. I to polecam wszystkim którym zależy na interesie Polski i Polaków.
Granatnik u komendanta to też nie do końca afera. Ukraińcy narazili życie szefa polskiej policji dając mu uszkodzoną bazukę, zamiast zużytej.
Rakieta pod Bydgoszczą to też nie jest wina PiS bo polskie wojsko nie posiada (jeszcze) zdolności OPL. Jednak budowana
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ale oni powinni to w jakikolwiek sposób komunikować. A jakie plany ma PO na obronność Polski? Zero konkretów, jedyne jakie pamiętam to zapowiedź likwidacji bariery technicznej na granicy z Białorusią i zapowiedź likwidacji WOT.
I ci ludzie już u nas zostaną więc nie ważne czy przyjechał legalnie czy nielegalnie. Nikt kto zyje w gównokraju nie będzie chciał wyjechać z UE.
Pis zrobi z Polski kraj multikulti szybciej niż statystyczny lewak mógłby pomarzyć.
Polska MUSI ściągać pracowników jeśli ma się rozwijać gospodarczo a Polacy mają się bogacić. Inaczej się nie da. No chyba że zobowiążesz się do spłodzenia i utrzymania 4 gówniaków i wszyscy inni Polacy również się do tego zobowiążą.
odstaw tvpis i zastanów się jak bardzo pis zrujnował Polskę. Tego 10 pokoleń nie odpracuje.
I nie ma żadnego WAM towarzyszu.
Zagadka myślowa. Jesteś biednym muzułmaninem z końca świata. Płacisz PiS-owi 40 000 euro (184 000 zł) żeby dostać kilkumiesięczną wizę w Polsce, dzięki której będziesz mógł wegetować za 1500 zł miesięcznie jako kierowca ubera. Bardzo logiczne nie?
@pss8888: Niezłe #!$%@?,. za pisowców Macierewicz nam #!$%@?ł kontrwywiad, za pisowców kazano żołnierzom salutować takiemu Misiewiczowi, które potem w pierdlu siedział. Nagle na kredyt kupujemy 500 HIMARSów, gdzie ponad 10x większe USA ma ich około 360... Jak to z pisem, drogi show a gówno z tego będzie.
Postaraj się bardziej, Matecki.