Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Tyle lat już mam na karku (grubo 30+) i nadal nie pojmuję jak to kobiety robią.
Są jakieś książki w tej tematyce? Może poczytam i się czegoś dowiem i doznam oświecenia?
Poznałem całkiem fajną laskę, rozmawiam z nią od grubo paru miesięcy. Zaczęła mi się zwierzać z wielu grubych akcji i tak się zaczynam zastanaiać jaka za tym idzie logika prócz tępo przyjętej CHWILOWEJ "wygody"? Bo jej gość, z którym jest już ponad rok
Są jakieś książki w tej tematyce? Może poczytam i się czegoś dowiem i doznam oświecenia?
Poznałem całkiem fajną laskę, rozmawiam z nią od grubo paru miesięcy. Zaczęła mi się zwierzać z wielu grubych akcji i tak się zaczynam zastanaiać jaka za tym idzie logika prócz tępo przyjętej CHWILOWEJ "wygody"? Bo jej gość, z którym jest już ponad rok

Weź przestań... sytuacja jest beznadziejna. A zachlać od czasu do czasu to super rzecz.
Dzięki. Trzymaj się tam :)
Hehe to jest łopatka wieprzowa i warzywa z torebki mrożone smażone. Jak chodziłem po Lidlu na początku wziąłem pierś z kurczaka ale uznałem, że pod wódkę coś tluściejszego musi być :).
Byłem miesiąc na diecie odtruwającej. Myślę że mogę zaszaleć. Ostropest plamisty, abstynencja i takie tam...
Smacznego i zdrowia, z tą woda ognistą to uważaj.
Stary, jak ja go zauważyłem to aż za głowę się złapałem "muszę go mieć" xd
Przecież to typowa bieda-ruska gościna
Ten gamepad to Logitech f710 całkiem dobry i nie najtańszy.