@TakiSobieLoginWykopowy: Kto sie ludzil, ten sie ludzil. Ale trawestujac modne w internetach powiedzonko: kto mial racje duzo wczesniej przed innymi, ten przez rok uchodzil za onuce
@schweizer: pierwszego bana wyłapałem na początku zawieruchy gdy napisałem że wygrana żadnego kraju nie jest nam na rękę. A to było stwierdzenie oczywistego faktu pamiętając jak upokorzyli Komorowskiego(bo zamiast jajka mógłby być nóż w gardło-to właśnie małpy próbowały pokazać, mimo że nie byłem i nie jestem za platformą sugerowanie zamachu na polskiego prezydenta to odpał chorego państwa) potem blokowali transport kolejowy do Polski bo chcieli wymusić szantażem zwiększenie przydziałów na
@1masa: Spoko, ja na poczatku konfliktu to jakies 2-3 bany wylapalem. Czasy nieprawdopodobnej histerii, polski narod jest bardzo emocjonalny w polityce jak wiemy.
@schweizer: Histeria trwa nadal, tylko dla niektórych wahadło poleciało w drugą stronę. Uważam, że poczucie tego, że nie dajesz się ponieść emocjom jest wtedy, gdy wykopki jednocześnie nazywają cię śmierdzącą onucą jak i ukrofilem.
@schweizer nie, tylko prowadzicie operację specjalną XD dwoisz się i troisz na wszystkich multikontach by tylko dowieść że miałeś rację, że Ukraińcy są źli ale nikt cię nie słuchał i nazywany byłeś onucą XD Ukrainiec jest takim samym człowiekiem jak Polak, ale to wciąż kilka szczebli wyżej w ewolucji niż ty ruski stolcu
@schweizer: Histeria trwa nadal, tylko dla niektórych wahadło poleciało w drugą stronę. Uważam, że poczucie tego, że nie dajesz się ponieść emocjom jest wtedy, gdy wykopki jednocześnie nazywają cię śmierdzącą onucą jak i ukrofilem.