Aktywne Wpisy
jason_bourne +11
Czy #bieganie codziennie po 3km bardzo dużo pomoże przy zrzucaniu wagi czy za krótki dystans?
#kiciochpyta
#kiciochpyta
miku555 +67
Każdy kto twierdzi, że WORDy się na niego uwzięły/że celowo oblewają kierowców aby zarobić, nigdy tak naprawdę nie powinien znaleźć się za kółkiem na publicznej drodze.
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
#kosmetyki #rozowepaski #looksmaxing
https://wykop.pl/wpis/72646233/zarty-sie-skonczyly-zamowilem-volufiline-pod-oczy-#256768699
Czy taki kosmetolog z booksy będzie głównie umiał doradzać kobietom czy jak jestem facetem to też by mi pomógła bo będzie wiedzieć co zrobić?
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: o! Dobre oko :) tak, odkąd zaczął mi się proces łysienia. Nawet myślałem zmczy by nie pisać gdzieś na forum jakimś FB z pytaniem o to jeszcze. Ogólnie głową już bez włosów, ta góra głowy dalej poza zdjęciem wygląda podobno, no i okolica i podbródek. To jest tak, że mam jakby te czerwone place, ale są elementy
@interpenetrate: Laser działa na podobne zasadzie, co radiofrekwencja, tylko, że radiofrekwencja sięga głębiej, ale zwykle potrzeba więcej zabiegów niż laserem ablacyjnyjm, za to laser ma też działanie peelingujące naskórek, ale peeling można też zrobić osobno, można też połączyć obie metody.
@interpenetrate: Nie słyszałem nigdy o tej metodzie