tylko nie na ko/lewica/3 droga bo to najgorsze złodziejskie lewactwo
@ortalionnajman: No właśnie oglądałem ostatnio wypowiedź jakiegoś polityka KO i się zastanawiałem czy on nie pomylił barw, bo mówił tylko o aborcji, prawach kobiet itd.
@pawelczixd: ja zawsze mówię w towarzystwie, że głosuję na konfę. Na szczęście moi znajomi mają otwarte głowy i nawet jeśli są za podnoszeniem podatków, rozdawnictwem, aborcją i segregacją sanitarną itd to rozumieją, że ktoś może mieć inne poglądy.
@Szyszkalogin: Gazety Polskiej nie czytam, TVPiS nie oglądam, Dudy nie szanuję za bardzo, ale za to Kaczyńskiego tak. Najbardziej sprawny polski polityk. Nic dziwnego, że Tusk powiela jego pomysły.
skoro głosujesz to po co pytasz tu xD tak bardzo brak ci pewności siebie?
@pawelczixd: w sensie głosowałem zawsze na konfederację i inne kucowskie partie. Tylko raz mi się zdarzyło zagłosować na obóz PO, ale tego błędu już nie popełnię. W tym roku jeszcze nie zdecydowałem na kogo zagłosuję, kampania wyborcza trwa.
ale za to Kaczyńskiego tak. Najbardziej sprawny polski polityk
@damienbudzik: jako neuropkowy przegryw również się muszę zgodzić, choć mam nadzieję, że jego epoka przemija
Swoją drogą, mimo, że kreuje siebie na oddanego katolika i jest też uznawany za prawiczka to wciąż jest swego rodzaju dziadkowym gigachadem z rzeszami kobiet wokół siebie, które są gotowe spełnić każde jego życzenie. Do tego na każdym kroku ma afirmację swojego środowiska (gdzie już za bardzo
#wybory #przegryw #pytanie #gehenna #polityka
@ortalionnajman: No właśnie oglądałem ostatnio wypowiedź jakiegoś polityka KO i się zastanawiałem czy on nie pomylił barw, bo mówił tylko o aborcji, prawach kobiet itd.
@Greensy: Jeśli naszym gnębicielom pęknie dupa to w sumie będzie fajnie. To mówisz, że na konfederację, tak?
@pawelczixd: w sensie głosowałem zawsze na konfederację i inne kucowskie partie. Tylko raz mi się zdarzyło zagłosować na obóz PO, ale tego błędu już nie popełnię.
W tym roku jeszcze nie zdecydowałem na kogo zagłosuję, kampania wyborcza trwa.
@damienbudzik: jako neuropkowy przegryw również się muszę zgodzić, choć mam nadzieję, że jego epoka przemija
Swoją drogą, mimo, że kreuje siebie na oddanego katolika i jest też uznawany za prawiczka to wciąż jest swego rodzaju dziadkowym gigachadem z rzeszami kobiet wokół siebie, które są gotowe spełnić każde jego życzenie. Do tego na każdym kroku ma afirmację swojego środowiska (gdzie już za bardzo
A żeby tego było mało to kaczor białorycerzyk wprowadził kobietom emeryturę od 60 lat a ty przegrywie zapyerdalaj w kołchozie do 65 roku życia.