Aktywne Wpisy

jan-chrzciciel +80
#!$%@? co się #!$%@?ło to ja nawet nie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Siedzę sobie na chacie, przeglądam internet nagle słyszę walenie i dzwonienie do dzwi - policja otwierać. Otwieram i się pytam co jest - możemy wejśc tak, tylko chwila ubiorę się bo w samych gaciach byłem i pytam się dalej ale o co chodzi? Wbijaja mi na pokój i mówią, że mamy zgłoszenie dotyczące tego, że napisał
Siedzę sobie na chacie, przeglądam internet nagle słyszę walenie i dzwonienie do dzwi - policja otwierać. Otwieram i się pytam co jest - możemy wejśc tak, tylko chwila ubiorę się bo w samych gaciach byłem i pytam się dalej ale o co chodzi? Wbijaja mi na pokój i mówią, że mamy zgłoszenie dotyczące tego, że napisał

lifapek +612

#wislakrakow #krakow
@Brn1129: biorąc pod uwagę, że coś takiego nie istnieje, to nie ma o czym gadać.
@Brn1129: to fajnie macie, że najliczniejsza grupa jest #!$%@? warta xD doczytałem do tego zdania, reszte w #!$%@? mam patałachu:
i do grafiki: 45% z KRK. xD to południe sobie wsadź gdzieś. Kiedyś bieżanów był mocny i sam bieżanów, więcej wart niż całe obecne wasze południe, kasztanie
@Brn1129: XDDDDDDDDDDDDDDD
Zresztą, rozmowa uja z butem tu się robi, idź się pobawić nożami z kolegami z podwórka, tylko sobie rąk nie utnijcie przypadkiem.
A graf 'nożownicy cracovia' wisiał całkiem niedawno, myślę, że doskonale wiesz gdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na szczęście służby miejskie nie tolerują takiego brzydkiego syfu na ścianach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do "zasad", sprzętu i
nożownicy w Cracovi