Wpis z mikrobloga

@kamikaze_ Dobra, ja rozumiem hejt na nią, to jednak przypominam, że na początku związku, to ona miała większe sukcesy sportowe, a do tego porzuciła karierę w karate, by wspierać Lewego, więc takim "plastikiem" bez mózgu ona nie jest ;)
  • Odpowiedz
@hacerking nawet się nie wysilaj. Ten plebs tutaj już wydał wyrok. Oni lepiej wiedza jakie #!$%@? goszczą w pusi Lewandowskiej i lepiej wiedza jak często robcio rucha albo i nie XD
Oni tez lepiej wiedza czy oni się kochają czy nie i kto kogo wspierał i kto się poświecił i kto więcej zarabia a kto jest darmozjadem a kto nie.
Wykopki to toksyczne i hejterskie środowisko. Idealne odzwierciedlenie polskiego upadłego wschodnioeuropejskiego
  • Odpowiedz
@Notes: nie wiem czy popuszcza pieroga alvaro czy nie ale nie trzeba być znawcą ludzkiej natury by na podstawie zachowań lewandowskiej (wywiad u wojewódzkiego gdzie umniejszała dokonania męża twierdzać że on i tak ma talent a ona to musiała ciężko pracować, zdjęcia gdzie jest wtulona w udo hiszpańskiego zawiadiaki) stwierdzić że nie szanuje specjalnie swojego męża. Do tego nie jest zbyt bystra ale to idzie wywnioskować po posłuchaniu jakiegokolwiek wywiadu
  • Odpowiedz
Z tym czy go zdradza czy nie, to nie wiemy, ale nawet jeśli tak nie jest, to jak tak można traktować swoją drugą połówkę? W jakim zdrowym związku jeden z małżonków uczy się erotycznego tańca z jakąś obcą osobą? Nie potrafię sobie wyobrazić zdrowo myślącej osoby, której, by to odpowiadało... I jeszcze wrzucanie tego w eter dla gawiedzi. Po prostu niepojęte jak można tego bronić. I to nawet jeśli miedzy nimi rzeczywiście
  • Odpowiedz
  • 37
@hacerking #!$%@? miała nie sukcesy to po pierwsze. Po drugie która żona topowego (już niedługo) sportowca tak się zachowuje? Nie wiem jaką mają agencję PR ale powinna schować żonkę przed dziennikarzami bo kompromituje siebie i męża (nie mam na myśli pierogaty).
  • Odpowiedz
posłuchaniu jakiegokolwiek wywiadu z nią gdzie męczy się sklecając zdania złożone

@MrBudget: i to jest jedyny zarzut jaki moge smialo kierowac w jej strone. jak sie slucha jej wypowiedzi to jest tragedia. gdybym nie wiedzial, ze akurat ona udziela wywiadu to pomyslalbym ze dziennikarz stoi przed jakims wiejskim disco i rozmawia z jakas patusiara.

ale z mojej strony to tyle... co do przytulania sie do uda albo ogolnie tanczenia to ludzie czy w na glowe upadliscie? wiecie ilu jest wsrod nas tancerzy ktorzy wykonuja rozne uklady ktore ktos moglby ocenic na intymne a ci tancerze maja swoje zwiazki i swoje zycie i nikt nikogo nie zdradza? wiecie ze taniec to taniec i jesli gdzies ktos sobie ustalil granice to one sa nieprzekraczalne?
jesli wykopki maja taki problem z taka #!$%@?ą jak taniec to wspolczuje
  • Odpowiedz