Wpis z mikrobloga

@MrMas: Nie ma to jak się zaprezentować
Wredna, gruba, niska, bez empatii

To tak jakby w sklepie ktoś Ci mówił, że telefon, który chcesz zawiesza się, nie działa i nie ładuje się zawsze.
  • Odpowiedz
@MePix Można od biedy podciągnąć to pod żart, kobiety z wykopu, zwykle są bardziej jakoś rozmowne i inteligentne od przeciętnych pustaków z ulicy, typu "haha hihi, mów za mnie bo jestem na rozmowę za głupia, umiem tylko czasem hihotać". Z drugiej strony... Hmm... Dużo tu przyznaje się do chorób psychicznych. Więc sam nie wiem.
  • Odpowiedz
  • 2
@WpiszSwojLogin ja bym się tak szybko nie zniechęcał. Może ma ukryte skille i po fellatio night chuop 3 dni wyciąga prześcieradło z d--y ( ͡º ͜ʖ͡º)

@SzalonyAndrzej piękny pojazd, w realu też jesteś taki chętny do oczerniania osób?
  • Odpowiedz
zwykle są bardziej jakoś rozmowne i inteligentne od przeciętnych pustaków z ulicy

@wojtek-m: Dziekuje za poprawę humoru xDDDDDD to nie kobiety z ulicy sa malomownymi pustakami, tylko nie sa Toba zainteresowane, gdybys mial 190 cm i twarz modela, to bys sie przekonal, ze sa zainteresowane i potrafia sie poslugiwac zdaniami wielokrotnie złożonymi
  • Odpowiedz