Wpis z mikrobloga

Dlaczego jestem #!$%@?. Mam ubogi zasób słownictwa, problem z wysławianiem się, pisaniem i komunikacją werbalną. Chciałem znaleźć dziewczynę, wiec założyłem sobie tindera i badoo. Dziewczyny z którymi miałem pare, blokowały mnie po kilku wiadomościach( żadna nie chce pisać z głupkiem ehh). Jestem normalnym chłopakiem, który chce mieć normalne życie. Wydaje mi się że, nikt nie chce być #!$%@? przez całe życie. Jak poprawić swoją inteligencje i elokwencję? Jeżeli w tym tekście są błędy składniowe i ortograficzne, to proszę abyście napisali w komentarzu gdzie są. #przegryw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 9
@xXNarutoXx: Ale Ty właśnie masz za dużo elokwencji, laska z tindera chce tylko widzieć jakiś obruchany tekst z tiktoka na podryw albo innego reddita. Dla niej taki wpis byłby niesamowitym wysiłkiem intelektualnym, jak większość typiar ma poziom 30% z matury z polskiego podstawowej. Mordo, nie warto się wysilać. Laska 3k magazyn w powiatowym nie ma jakiejś elokwencji o jakiej myślisz.