Aktywne Wpisy
mickpl +423
Uwaga, achtung, alarm XD
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze
R_O_T_T_E_N +98
No, ale to nie o hajs chodzi (przynajmniej mi). Własne to własne niezaleznie od kosztu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@asdfghjkl: najlepiej mongolskie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 szkl wody
2/3 szkl octu
pół szkl cukru
łyżka soli
Ale zazwyczaj robie po prostu woda + kilka łyżek cukru na litr, trzymają dobrze i smakują jak świeże pomoidory. Ale to do większych mięsistych bardziej. Takie octowe reszta rodziny lubi, dla mnie za bardzo sie rozmiękają ( ͡° ͜ʖ ͡°)