Aktywne Wpisy

Suheil-al-Hassan +10
Ej czasami mam wrażenie, że tu fajne osoby siedzą. Wynajmijmy jakieś mieszkanie w kilka osób, żeby było tanio, i skończy się samotność. Będziemy wspólnie grać w gierki, czasem do jakiegoś kołchozu pójdziemy, zrobimy małą komunę.

Wrrronika +2

Czy słuchasz muzyki SKA?
- Tak 6.5% (9)
- Nie wiem co to nawet xD 51.1% (71)
- Nie, nie lubię 22.3% (31)
- Kiedyś jak byłem/am młody/młoda 14.4% (20)
- Jedynie mieszanki ska z innymi gatunkami 5.8% (8)
Wychodzi taki #starfield, gra wysokobudżetowa, oczko w głowie Bethesdy i nie ma nawet podjazdu do pięcioletniej gry od Rockstara.
Ten poziom szczegółów takich jak kurczące się jądra konia na śniegu, po żyjące miasteczka (mieszkańcy w zależności od godziny pracowali, siedzieli w saloonach, odpoczywali, spali) a skończywszy na cudownej oprawie audiowizualnej jest do tej pory nieosiągalny dla innych firm zajmujących się tworzeniem gier.
To tylko pokazuje że Rockstar tak wysoko podniósł poprzeczkę, że chyba tylko on sam będzie w stanie ją przebić - może za pośrednictwem GTA VI.
Podobna sytuacja była w 2015 z Wiedźminem. CD Project tak podniósł poziom imersyjności oraz konstrukcji zadań pobocznych że przebił go dopiero 3 lata później Red Dead Redemption 2.
#gry
#gta
Chociaż z drugiej strony tez uważam, że nie ma co porówynywać fabularnej gry akcji typu RDR2 do RPG nastawionego na eksplorację Starfield, bo to mimo wszystko inne gry w założeniu.
Tylko jednocześnie też mam takie zdanie, że RPG w fabularnej grze akcji RDR2 jest lepszy niż w docelowym RPG Starfield XD.
Nie grałeś to sie nie wypowiadaj.