@mam_odwage_nic_nie_osiagnac: masakra, co za tłuk z tego człowieka. To jest ośmieszanie państwa jako takiego i burzenie autorytetu instytucji NBP. Ale jedni mają to w dupie, drudzy robią śmieszne memy, bo hehe standup i ogólnie jest spoko.
@mam_odwage_nic_nie_osiagnac: @7ujMejster Normalnie jakbym słuchał wykładu jakiegoś profesora na studiach, widać że nadal na SGH wykłada jak sam mówi XD Jestem ciekaw czy on serio taki jest, czy jednak ma pojęcie o wszystkim co robi, a robi z siebie debila bo Pis mu każe i próbuje bronić tych swych decyzji zarządzanych przez Pis.
@mam_odwage_nic_nie_osiagnac: w 1938 wydaliśmy 80% budżetu inwestycyjnego na armię, co on tu porównuje jakieś śmieszne 3% ten koleś to kiepski kabareciarz i nic więcej.
@mam_odwage_nic_nie_osiagnac: kurde Glapinski nie dorabia sobie, w jednej robocie ponad 50 lat. Taki to on konserwatywny. Mógł powiedzieć ile zarabia, więcej niż członkowie analogicznej instytucji z USA ( ͡°͜ʖ͡°)
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
Druga część lepsza, łapcie do porannej kapucziny.
Do zobaczenia za miesiąc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #glapa #nbp #waluty #standup #inflacja #kredythipoteczny
Włączyłem sobie do porannej kawy, żeby się pośmiać, ale coś nie pykło bo posmutniałem, że się prezes NBP już do grobu kładzie.